I ara qui és el que manipula?

31 gener, 2006
By

Ho va expliar ahir el director de Diario de Ibiza a la ràdio: la carta que va utilitzar-se per “demostrar” suposades irregularitats del professorat de Sa Colomina no és autèntica. Segons sembla, el rotatiu dirigit per Joan Serra també va rebre el text (reproduït per El Mundo amb tot luxe de detalls) però no va publicar res en adonar-se que la identitat del que l’enviava era falsa. Des d’altres fonts també es diu que el nom del signant (José Serra Abad) no es correspon amb cap persona que tengui fills matriculats a l’Institut.
Lluny de reconèixer la falsetat del que han publicat (voluntàriament o no), El Mundo insisteix avui amb una altra suposada carta de denúncia. Aquesta vegada diuen que són 6 pares però no es dóna cap nom. Oficialment es diu que es tracta d’evitar represàlies, però a la pràctica és fàcil imaginar-se que la qüestió és evitar que ningú pugui comprovar els fets. En tot cas, tothom sap el valor que tenen les denúncies anònimes en un estat de dret.

65 comentaris a I ara qui és el que manipula?

 1. Anònim on 31 gener, 2006 at 08:56

  Si és cert que és una “falsa carta”, que voleu que us digui: no em sembla gens extrany. El pp i medis afins estan dispostos a tot i ho han demstrat sobradament. I el que ens queda per veure… Ara bé, el pitjor que podem fer és acostumar-nos-hi. Hem de seguir reaccionat a tots i cadascun dels despropòsits i potser alguna vegada no els sortirà tan rentable.

 2. anònim on 31 gener, 2006 at 09:17

  Ara estan buscant caps de turc perquè, mentrestant, que no es parli de les carreteres ni de la planta asfàltica. No se n’adonen de dues coses: una, que hi ha tanta gent emprenyada que es poden cobrir tots els fronts. I l’altra, que quan vulguin castigar algú del món educatiu el pollastre que es pot muntar als centres educatius pot ser tan gros que encara serà pitjor per ells.

 3. Anònim on 31 gener, 2006 at 09:32

  jo crec que és evident que tot això és una maniobra de distracció però a mi no em sap cap greu parlar-ne.
  Eivissa pateix la destrucció del medi, carreteres, ports, urbanitzacions etc. i és important que se’n parli.

  però també hem de parlar de la falta de democràcia que patim, de la persecució dels que s’atreveixen a protestar, etc. això també és molt greu.

 4. Anònim on 31 gener, 2006 at 09:44

  Vaja colla de mentiders. Avui surten redactant la sentència abans que no ho facin els jutges. Diuen que el nom de l’expropiat figura al Registre fins al final i que per tant no val per res la certificació que va exhibir en Pere Casetes.

  Lo que no expliquen és que ha de figurar una anotació preventiva de l’expedient d’expropiació que no hi era.

 5. Anònim on 31 gener, 2006 at 09:50

  Em refereixo a l’InMundo, per si no queda clar.

 6. Anònim on 31 gener, 2006 at 10:07

  ¡Qué manipuladores son los del Mundo! Seguro que también han falsificado el documento del registro de entrada del Consell Insular.

 7. eivissenc on 31 gener, 2006 at 10:14

  seguro, seguro que tambien han manipulado el registro de entrada y seguro que fueron ellos los que retocaron las fotos y las grabaciones para que se viera a los chavales y a los profesores en la manifestación. manda narices.

 8. Garganta Profunda on 31 gener, 2006 at 10:56

  Han contratado a un banda de enanos del Circo Willians para hacerse pasar por alumnos del instituto Blanca Dona. También han falsificado la firma de los delegados de primero de eso (doce años) en el manifiesto de los Alumnos de Sa Colomina.
  Y por supuesto, se han manipulado el comunicado de los representantes de los profesores de Blanca Dona denunciando una conspiración para tapar el rechazo a las autopistas.

 9. Gandul on 31 gener, 2006 at 10:57

  El pobre Marí Tur ja no sap que més inventar-ser!
  Prompte dirà que els que no pensen com ell tenen coa i banyes…
  Jo no sé valtros, però jo no fa tant anys que vaig sortir de l’institut, i bastava que els professors et diguessin que fessis una cosa per fer tot el contrari!
  I això de que algú li digui al seu pare que l’han obligat, sembla una excusa del més pueril. El que és més fort, és que el pare s’ho cregui, o ho digui!
  Per cert, en Bar de socialista en té el mateix que en Tejero, quina vergonya enviar la guàrdia civil a fotre llenya als vesins de Sant Jordi. Aquests si que són banyuts i pagar el beure: els hi foten la finca i a més quatre garrotades!
  La policia no havia de defensar els ciutadans honrats?

 10. rino on 31 gener, 2006 at 13:06

  A ver panda de manipuladores, EL MUNDO aporta el registro de entrada de la denuncia, así que ya sabéis, a ponerse a investigar

 11. Nuredduna on 31 gener, 2006 at 13:23

  Aquestes mentires tenen una finalitat, fer correr una cortina de fum i fer que la gent no pensi amb les autopistes,si els diaris xerran d’això no xerran d’autopistes.

 12. rino on 31 gener, 2006 at 13:34

  Ah, a EC, imagino que este blog, al igual que un medio de comunicación, debe contrastar las cosas antes de publicarlas. Tú has acusado directamente a un medio de manipulación sin haber comprobado si quiera si existe esa denuncia. Piensa que la justicia está hecha para todos…

 13. Sanchez-Mazas on 31 gener, 2006 at 14:00

  Sí, seguro que también el PP ha falsificado la orden de BAR para enviar a los agentes a las obras de la autovía. No te fastidía ….!!!!!. A menudos iluminaodos nos toca leer en estas páginas. Basta ya de cachondeo que no tiene gracia ninguna. Carreteras seguras y comodas YA !!!!!!.

 14. eivsissenc on 31 gener, 2006 at 14:28

  habeis oido la ser y lo del auto? la noticia merece un hilo para ella sola, no, sr. de Ec?

 15. mentiders on 31 gener, 2006 at 15:06

  Mirau, qualsevol sicari pot haver registrat un escrit al Consell. El problema no és si s’ha fet o no… segur que algú deu haver fer l’encàrrec.
  Una altra cosa és que amb l’excusa de l’anonimat no podem comprovar que siguin pares de cap estudiant, ni en cas que ho siguin que els fills fossin testimonis de res.

 16. Sanchez-Mazas on 31 gener, 2006 at 15:26

  No se si la carta es certa, o no. Pero de lo que estic prácticament segur es que moltisimes de les 30.000 firmes recollides per la Plataforma Antiautopista han estat duplicades i falsificades, o no.

 17. josé on 31 gener, 2006 at 15:49

  supongo que el muy imparcial Diario de Ibiza habrá comprobado que todas las cartas que SI ha publicado (de alumnos NO manipulados) las firman quién dice firmarlas. ¿alguien se lo cree?; y de ser así quién le da una información con datos protegidos por Ley, no será esta directora casada con D. Bernat, de ser así ya hablaríamos de un delito.

 18. rocaguinarda on 31 gener, 2006 at 16:28

  Aver, jose, estimat. Has buscat a la guia a veure si veus algun serra abad. Son dos cognoms molt freqüents, però, ai-las, de junts en una mateixa persona no n’hi ha cap. I ara digueu que és un murciano que va arribar aquet curs i encara no té linea. Quina barra.

 19. Anás on 31 gener, 2006 at 16:31

  El problema que tenéis los vándalos destructores es que incluso la derecha os va dejando de lado.
  Ahora mucha cartita y mucha discusión bizantina, pero la puñalada a Ibiza todavía está sangrando.
  Habéis dejado demasiados testigos. La gente ya os conoce. Ibiza no merece unos hijos de la grandísima isla como vosotros. Iros.

 20. eivissenc on 31 gener, 2006 at 16:32

  Esa es buena, José. También la de Rino. Lo que me gustaría a mí saber es si el sr. SErra irá ahora corriendo a Educación para que le dejen comprobar si los padres que firman la denuncian existen o no. Quién sabe. La realidad es que alguien por ahí arriba tiene razón: se habla de lo importante (la manipulación y el uso de menores de edad en una manifestación no autorizada) y se deja de hablar de lo que algunos querían, que era sobre el marido de la maestra y su triunfal salida de can pere casetes.

 21. mallorquí on 31 gener, 2006 at 17:05

  Veig que per Eivissa també teniu manipuladors professionals del PP i acòlits (COPE, Mundo, etc…). Anau alerta amb aquesta gent, estan ben organitzats i no tenen escrupols.

 22. eivissenc on 31 gener, 2006 at 17:06

  rocaguinarda, tal vez no tenga tlf o tal vez lo tenga a nombre de otra persona. es un poco machista eso de considerar que el padre es el que ha de figurar en la guía.

 23. Hijo de la isla on 31 gener, 2006 at 17:06

  No et preocupis, en Anás ens fotrá fora a tots naltros.

 24. Jo si, y tu? on 31 gener, 2006 at 17:17

  Utilizan a los estudiantes como marionetas, les incitan a ir a manifestaciones, y juegan con ellos como con muñecos.
  Lamentable, es ke no teneis un poco de dignidad, ya veo ke no!

 25. Anònim on 31 gener, 2006 at 18:15

  Pero quereis dejar de hablar en nombre de los estudiantes…Me parece LAMENTABLE que hableis en nuestro nombre. Creeme, con 16 años cuando ves como están destruyendo tu isla ya no hay nadie que te pueda manipular!

 26. Anònim on 31 gener, 2006 at 18:21

  17…Has llegado al extremo ya de las tonterias…y luego los estudiantes somos los tontos y los que nos dejamos manipular…

 27. Anònim on 31 gener, 2006 at 18:24

  17: Creeme que las cartas las escribimos nosotros y que la directora no tiene absolutamente NADA que ver y vergüenza te deberia dar ir insinuando semejantes burradas…
  Venga y ahora a ver quien es el primero que dice que no soy una alumna sino la directora misma…Si esque se leen unas burradas…

 28. Libertario on 31 gener, 2006 at 19:37

  27, la culpa es vuestra. Me parece bien que protestéis, pero, ¿por qué lo hacéis desde el Instituto? Apuntáos a cualquier asociación y no comprometáis a los profesores. Mientras firméis los manifiestos como alumnos y no como miliatantes os estaréis columpiaros.

 29. Un cap clar on 31 gener, 2006 at 19:38

  Aquí els únics que manipulan son el DIARIO de IBIZA y la SER del amiguism i radical Nacho La Huerta. Al Diario basta llegir les opinions dels seus redactors i col.laboradors (J.LL. Ferrer, Piña, Rita Vallés, Mariano Planells, etc…) i a la SER basta escoltar els seus informatius, on inèditament als informatius s’interpretan les notícies i es fa oinió d’elles en el mateix espai a més escoltau es debat d’es dilluns qui hi participa; en Joan Serra & Company.
  Si aquestos mitjans no son monocolors i manipuladors ja’m direu. L’únic que tenen es un interés basat amb unes directrius empresarials per apojar una opció política L’ESQUERRA (P.S.O.E, o ERC, es que sigui en tal de tornar a governar) i poder així quan estiguin en el poder obtindre uns rèdits económics a base de subvencions, contratacions i altres prebendes varies. AL FINAL UNS I ALTRES ALL FOR MONEY.

 30. matamala on 31 gener, 2006 at 19:47

  Els alumnes que han escrit cartes col.lectives als mitjans de comunicació són de sa Colomina. L’imaginari Serra Abad també se suposava que era de sa Colomina… I la directora de sa Colomina és fadrina. Quina mania amb qui és casat amb qui! Quin punyetero problema de parella deu tenir la número 17?

 31. pedrafoguera on 31 gener, 2006 at 19:49

  Avui he llegit a El (In)mundo que sis pares dels instituts els denuncien per sa manipulació. Per començar, em sorprèn que sigui ver, però, suposant que fos ver, estic escarruixit de veure que uns pares poden jugar amb sos seus fills per defensar les mentides del PP. Quina gent més indecent!

 32. million dollar baby on 31 gener, 2006 at 20:11

  Una mes, suma y sigue, cartes falses, informes falsos, “gent falsa”, projectes falsos, en definitiva, que son uns falsos i no hi ha per on agafar tota sa merda que els cobreix. D’aqui poc no podrem veure el marevellós edifici des consell, de ses mosques que s’amuntegen pels voltants, el que que te…es pp.

 33. Anònim on 31 gener, 2006 at 20:18

  és per flipar. es carreguen el futur dels joves i els resulta sorprenent que es rebotin. es pensen que son imbècils.
  per cert que no sé a què ve això de “qui manipula ARA” referint-se a el Mundo, aquest pamflet sempre ha manipulat, mentit i calumniat, és per això que paga l’amo. No té la més mínima credibilitat, hi ha “culebrones” televisius que s’acosten més a la realitat, fins i tot els lunnis son més reals.

 34. estudiant on 31 gener, 2006 at 20:25

  Amb mitja familia a Eivissa, hi passo prou temps com per veure la desgràcia en que s’està convertint. Jo no estudio a Eivissa, no vaig anar a la manifestació… Pero si pogués hi haguès anat.
  Qui es creu realment que els estudiants que hi van anar estaven manipulats? Com ja s’ha dit, al veure la destrucció de l’illa, ningú que s’estimi l’illa (que no els diners que dona aquesta) es queda de braços plegats.
  Per cert, els de dretes no se que dieu de manipulació quan sou els primers que ho feu.

 35. Evo Misolevich on 31 gener, 2006 at 20:40

  Que alguien venga y me diga que no hay manipulación política en la aulas, yo soy profesor de infantil y ya lo veo, que pasará en los centros de secundaria.

 36. josé on 31 gener, 2006 at 21:18

  19, tu inconsciente ha identificado isla con puta.
  25 identificate correctamente o Joan Serra (DI) dirá que ha descubierto que no eres estudiante(ah no, tu eres de los que le gustan).
  27 yo no pongo en duda que seas estudiante, lo que pongo en duda es el que Diario de Ibiza haya utilizado la misma vara de medir para los que escriben en uno u otro sentido, además ahora que lo dices si que podrías ser la directora Sra. de…

 37. eivissenc on 1 febrer, 2006 at 01:06

  los periodistas de hoy, de todos modos, lo tienen muy mal. si estos niños son capaces de escribir cartas con tanta claridad de ideas y tan correctas de expresion y redaccion, esta claro que son genios de la escritura. vamos, que los medios de esta isla ya tienen cantera.

 38. Anònim on 1 febrer, 2006 at 09:47

  Eivissenc del 37: los que se atreven a escribir a un periódico es porque saben que se les da bien escribir. No todos van a ser como tú o tus hijos.

 39. eivissenc on 1 febrer, 2006 at 12:28

  Al 38, podrías explicarte mejor? Es que tu comentario es tan profundo que me he perdido.

 40. Anònim on 1 febrer, 2006 at 13:19

  Veo a algunos en este foro que están muy nerviosos porque alguien ha desenmascarado sus falsedades y sus manejos.

 41. Anònim on 1 febrer, 2006 at 16:38

  UN CAP CLAR, no se com tens el cap, però crec que de qualsevol manera menys clar….

 42. meldemagraneta on 1 febrer, 2006 at 16:56

  avui hi ha hagut la manifestació d’estudiants i a set un exit!
  trobo que tot aixo de manipulacio es una asenada molt grossa, per falta d’entreteniment una serie de persones s’inventen coses i l’ulic que fan es fotre als demes…

 43. EL MURCIANO on 1 febrer, 2006 at 17:13

  ALGUIEN HA PREGUNTADO SI EN EL CONSELL SE PUEDE HACER UN REGISTRO DE ENTRADA DE UNA CONSELLERIA COMO LA DE EDUCACIÓN, CON OFICINAS EN EIVISSA…AY! AY! QUE SE NOTA.

 44. Un cap clar on 1 febrer, 2006 at 17:44

  Al anonymous del 41, mo podries aclarir el que vols dir, aixi podría tenir el capr un poc més clar….

 45. Anònim on 1 febrer, 2006 at 18:25

  T’has deixat el medi de comunicació manipulador per antonomàsia, per excelència, per definició, l’autèntic, el professional, el de tota la vida, el que tothom sap per qui esta finançat….

 46. Un cap clar on 1 febrer, 2006 at 20:19

  I quin es aquest? I es DIARIO i al seu grup per qui estàn finançiats i la SER i el seu grup per qui estàn finançiats???.

 47. shena on 1 febrer, 2006 at 20:37

  al muercianito este, que parece que no tiene demasiadas luces, el Consell puede hacer registro de entrada de documentos para el Govern, igual que lo pueden hacer los ayuntamientos para el propio Consell. AYYYYYYYYYYYY, si hubieras ido más a clase en vez de estar maleando por ahí….

 48. eivissenc on 1 febrer, 2006 at 22:05

  Al 45, esos se quedan en pañales ante sabios como vosotros. Por Dios, si sois el oráculo de la sabiduría. Así os va…

 49. Anònim on 1 febrer, 2006 at 22:05

  I el tbo aquest de El Mundo de Ibiza y Formentera per qui esta finançat? qui paga per que digui ses mentides, barrabassades, destralades i asanades que diu?….

 50. Anònim on 1 febrer, 2006 at 22:18

  El qui paguen El Mundo de Ibiza y Formentera són:
  Abel Matutes Juan-Grupo de Empresas Matutes
  Abel Matutes Tur-Matursa
  Alonso Marí Calbet-Grupo Alonso Marí
  Vicente Juan Guasch-Viajes Ibiza etc
  És a dir, tot el poder económic de les Pitiüses pur i dur

 51. eivissenc on 2 febrer, 2006 at 00:26

  estos al menos se pagan su periódico, los otros, vuestros oráculos, tiene los bolsillos aún llenos de la pasta que les pagó el pacto y de la que le sigue pagando tarres. Pasta, por cierto, de todos los ciudadanos. Esa es la diferencia entre uno y otros.

 52. Anònim on 2 febrer, 2006 at 08:59

  Al comentari 51: JAJAJAJAJAJAJAJAJAJA……….
  Tu estas delirant…

 53. Anònim on 2 febrer, 2006 at 09:01

  Tornam a donar voltes sobre el mateix. La prensa com a medi de comunicació objectiu i imparcial no existeix. Dit això hi ha publicacions que són purament pamfletàries, i d’altres que, dins la seva parcialitat, mantenen una mica més les formes.
  el Mundo de formes no en sap res, és purament propaganda política per uns i insult continuu per altres.
  Dit això, tornaré al tema. Estudiants manipulats? i un carall! Tots sabem qui són els manipuladors que tergiversen qualsevol protesta i qualsevol declaració per intentar fer veure que tots són/som pesta pura excepte ells mateixos (ho intenten però no ho aconsegueixen, que la gent no es mama tant el dit com solia)

 54. Nombre de tango on 2 febrer, 2006 at 09:19

  Sólo con los anuncios del Ajuntament de Vila ya hay para pagar algunas cosillas.

 55. Anònim on 2 febrer, 2006 at 09:30

  Igual que con esa comilona-compra de votos maquillada de homenaje a la tercera edad que pago el otro dia el Ayuntamiento de San Antonio….

 56. Anònim on 2 febrer, 2006 at 09:52

  Basta ver el periódico cada día para darse cuenta que hay más anuncios del Consell ahora en el Diario de Ibiza que en la época del Pacto. ¿Por qué será?

 57. Anònim on 2 febrer, 2006 at 10:31

  Encara hi va inclosa sa ensiamada o es flaó com solia o hi ha hagut retalls de presupost?…

 58. megaprogre on 2 febrer, 2006 at 11:47

  Els iaios són aixi de miserables. No tenen cap conciencia critica, son uns anecs i es deixan enganyar. Els auriam de llevar el dret a votar.

 59. antonio on 2 febrer, 2006 at 19:51

  (58) tu ironia es buena (espero que sea una ironia) pero es que yo estoy jubiladete y si me quitan el derecho de votar ya no sere importante electoralmente y entonces se acabo las miseras subidas de pensiones con las que nos ilusionan todos los partidos cuando hay elecciones. Por favor no nos quiteis el derecho a voto, que nos bajan las pensiones.

  El mundo manipula las noticias, pues claro. Que va a hacer criticar a sus dueños.. pues no durarian mucho, no.

 60. antonio on 2 febrer, 2006 at 19:53

  Lo verdadermante importante es que todo el mundo conozca la “politica” editorial del mundo. Y al leer las noticias que las interprete bajo ese prisma..

 61. eivissenc on 2 febrer, 2006 at 19:58

  al 52, delirar, no se, pero flipar con gentecilla como tu si que flipo.

 62. traska on 2 febrer, 2006 at 20:23

  que asco de discusión bizantina, qué os den a unos y otros pero bien dados.

 63. Anònim on 3 febrer, 2006 at 11:16

  de gentecilla res, més eivissenc que tu tros d’ase bufaculs….

 64. eivissenc on 4 febrer, 2006 at 01:11

  mes eivissenc???? y eso qué más da? acaso por ser más ibicenco eres más que los demás? eso huele un poquito mal… con esas respuestas me haces reafirmarme en lo que dije antes: ´tu y los tuyos, gentecilla, manipulables, que vais al culo de lo que os dicen los del pacto, creyendo qeu cambiarán las cosas. y luego qué? lo unico que cambia es la pasta de bolsillo. pasta que, por cierto, al mío no va y creo creer qeu al tuyo tampoco, panolis.

 65. Anònim on 4 febrer, 2006 at 14:19

  No, la pasta dels que tallen el ballaca no va a les butjaques dels bufaculs llaminers que els votau ja te dic. Personalment no vaig al cul del pacte ni de ningu, i la pasta que sobre tot canvia de butjaca son els sous publics que uns quants que manen o hi estan molt a prop consegueixen apalancar.

TORNAR A LA PORTADA

Enquesta

S'està consolidant Vicent Serra com a líder del PP?

Veure Resultats

Loading ... Loading ...

Activitat recent