Més jocs florals del conseller de Patrimoni

30 gener, 2006
By

Al final de la setmana passada Joan Marí Tur va anunciar que se modificaria l’enorme rotonda prevista a Sant Rafel per “salvar” un pou. La notícia difícilment es pot entendre sense tenir en compte que hi ha denúncies al jutjat per la gran destrucció patrimonial que ja han causat les obres de les autopistes (i causaran en el futur si continuen). El conseller sens dubte vol fer veure que no tot es destrueix.
En tot cas, no té cap mèrit salvar un pou que està protegit (el Pou des Ferrer està catalogat des de l’època del Pacte). Simplement perquè no es pot destruir sense desprotegir-lo, i això no és fàcil. Tampoc té massa mèrit salvar el pou d’un amic que té el “cortijo” que té en part gràcies a la seua amistat amb l’exalcalde de Sant Antoni i germà del conseller de Patrimoni. El que encara molts estan esperant és que modifiqui el projecte de l’autopista de l’aeroport per salvar l’antiga casa pagesa de Ca na Palleva o la cisterna de Can Malalt.

Per cert que avui dilluns s’inaugura l’exposició “Patrimoni amenaçat, patrimoni destruït”, organitzada per la Plataforma No Volem Autopistes al Club Diario de Ibiza (20 hores).

23 comentaris a Més jocs florals del conseller de Patrimoni

 1. anònim on 30 gener, 2006 at 09:40

  Que podem esperar d’aquest personatge? Si tingués un mínim de dignitat no faria el ridícul d’aquesta manera. Fa cadufos.

 2. Anònim on 30 gener, 2006 at 11:55

  Tota aquella finca és un atemptat contra el patrimoni i el bon gust (a mà esquerra vora sant rafel pujant sa barda).

 3. anònim on 30 gener, 2006 at 12:12

  Si. Pero els propietaris tenen molt bones amistats. Per una banda els Botja i per l’altre Vicent Tur que va ser qui els va donar els permisos.

 4. Anònim on 30 gener, 2006 at 12:18

  Qui són els propietaris del bodrio caspòs?

 5. arredecony!! on 30 gener, 2006 at 13:06

  es propietari és un señorito andalús… que té prou pasta i contactes com per construir milers i milers de metros en sol rústic sense problema. Es salvador des poble de Sant Rafel!!! jajaja
  Foc a s’olla!!

 6. vesnie on 30 gener, 2006 at 13:56

  Jo crec que s’hauria de fer unes normes arquitectòniques de bon gusti no deixar construir “cortijos” a les Pitiüses. Perquè en nom de sa llibertat, es construeix cada cosa…
  Si no faceu una “tourne” per Eivissa i Formentera i veureu quines cases més polides.
  I el nostre patrimoni cada dia més petit i menys valorat!

  Jo propos un concurs fotogràfic: Fotografiar ses cases més lletges de ses dos illes. I després penjar-les aquí. Qui s-hi apunta?

 7. Un de Jesús on 30 gener, 2006 at 14:37

  Jo, m’hi apunt

 8. calces d'estopa on 30 gener, 2006 at 15:43

  Mare de deu, la kumbayada tunejant el Palau dels Montero i valtros volent regular les casetes de cap de setmana dels mursianus enriquits?

  Si farcias del carordias no remuerdas las leporcias;

 9. Victòria on 30 gener, 2006 at 16:36

  Calces,

  díga´m de quantes generacions d´eivicencs ets? És per sapiguer quan un comença a ser-ho. Això és el que volia dir s´altra dia quan en parlava de que hauriem d´apendre dels catalans CATALÀ ÉS QUI VIU I TREBALLA A CATALUNYA, EIVISSENC ÉS EL QUE NO HI HA A LA SEUA FAMILIA CAP EMIGRANT EN 6 GENERACIONS… O 200… VENGA YA. De vegades hem fa vergonya haver nascut a un lloc on mai s´hem reiconeixerà com a una igual, ni a mí, ni als meus fills, ni als fills dels meus fills, això si no han hagut de marxar amb els teus a cercar es pa allà on n´hi quedi…

 10. Nuredduna on 30 gener, 2006 at 17:38

  Bé això era d’esperar per part d’en Botja,quin personatge,el que són capaços de fer alguns per sortir a les noticies, quina vergonya.

 11. calces d'estopa on 30 gener, 2006 at 18:58

  El col.lectiu calces d’estopa ve majoritariament de la Eivissa profunda,Victoria ;-)(cures carlins, calamunters sorruts i similars pero inclou algun mestre mursianu ).
  Reconeix com a conciutadans als immigrants de qualssevol lloc (a n’algun li pot emprenyar de vegades haver-ne d’aguantar el ressentiment que porten alguns del latifundi pero vaja )

  Que els gallegs es facin de bell nou un pazo, els andalusos un cortijo els catalans una massia ..stupendo

  Que la camaqueria faci una torre de cap de setmana amb un edifici del XVII li fa sortir fum de les orelles..

  Salut

 12. cabrera on 30 gener, 2006 at 19:32

  Joan mari tur i …. son sinonims. Primer diuen que tot estava en ordre, despres de ses denuncies des gen, be, ja hi comencen a haver canvis, com el que va pasar amb sa caleta i l’informe de juan ramon torres el arqueologo. Suposo que els canvis no seran es ultims si no volen destruir de tot, temps al temps, de moment ja han quedat en evidencia.
  Per cert, s’haurien de recollir firmes per que tiresin aquella merda de casa, que sembla la ponderosa, i no te res a veure amb Eivissa, com en realitat tants eivissencs que prefereixen veure-la coberta de merda.

 13. Una de Santa Gertrudis on 31 gener, 2006 at 08:38

  Que es pot esperar d’un tio que desprotegeix el pou den Gatzara al nostre poble i presenta un llibre de pous que no ha fet ell i que parla d’aquest pou, amb fotu i tot

 14. Nuredduna on 31 gener, 2006 at 13:34

  Que fort,aquest tio és increible, quina cara s’ha de tenir per fer això,està vist que quan més carota siguis i més manipulador siguis més èxit polític tens,el que no entenc és com encara els del seu partit no l’han tret fora.

 15. calces d'estopa on 31 gener, 2006 at 20:01

  que bé m’ho pas donant pes sac

 16. Don Pep on 31 gener, 2006 at 20:02

  Ja ho ets ase

 17. Anònim on 31 gener, 2006 at 20:09

  segurament perquè quan han d’escriure a la nòvia el busquen perquè els hi faci de cyrano, que a ell allò del verb florit li va molt

 18. calces d'estopa on 1 febrer, 2006 at 10:36

  :—-) aes1cllnda fdp kbrns jata, Ja m’han suplantat emb el nic knp,

  Don Pep, com s’ho va fer el darrer cop?

  les regles del forum no son les d’un xat,familia,desde el sms no n’escric cap pero alguna carta haure corregit, sí

  a10

 19. Don Pep on 1 febrer, 2006 at 11:09

  Apreciat Calces, l´altre cop simplement vaig deixar que els que em suplantàven quedàssin en evidència per si solets. De fet consider una victòria personal que em suplantin ja que és un bon indicador de la seva desesperació i indigència intel.lectual.

  En tot cas, qualsevol persona amb un cocient mitjà pot saber quan un comentari és real i quan no.

 20. Eastwood on 1 febrer, 2006 at 20:41

  Efectivament, Don Pep, no passis ànsia.

  Tu tampoc amiga calces, tu tampoc.

 21. Anònim on 1 febrer, 2006 at 20:43

  Don Pep, en una ocassió, calces d’estopa va demanar que es respectessin els gèneres dels nicks. O sigui que ja saps, no és “apreciat calces” sinó “apreciada calces”. Si ho prefereix així no crec que tenguem cap inconvenient.

 22. Don Pep on 1 febrer, 2006 at 21:59

  Desconeixia el gènere d´en/na calces. Si és una dona, haig de reconèixer que, encara que sigui només per els seus raonaments i subtil sentit de l´humor, em sembla que té una personalitat molt atractiva.

  Com deien a les pel.lícules del tardofranquisme…aquí hay plan!!

  Eastwood: ànsia, ni un pèl.

 23. calces d'estopa on 2 febrer, 2006 at 11:54

  Mercés pel consell, Don Pep, i es irrellevant el genere, només que quan li canvien a vosté o a mí, es per sortir del tema.

  tornant -hi.doncs..Si el del conseller son Jocs Florals ? a quin tipus de concurs literari, finançat per la III Internacional hem d’assimil.lar les opinions del Cabrera? Algun Congres d’Escriptors per la Pau de la guerra freda, ple d’imbecils. Aquest us arbitrari dels adjectius i aquest amollar afirmacions lapidaries sense trellat (puix cal trasmetre les conssignes del Partit, o no?)…tanta excusatia non petitae (despres de tot l’escandol de Sa caleta resultarà que nomes s’havia inaugurat abans d’hora i faltava pintar una ratlla, que passarà amb la resta?)

  No es impossible que hi hagi arqueolegs que destrueixin jaciments, com no ho es que hi hagi policíes que destrueixin proves, o metges que donin el passaport a pacients, jutges corruptes..Pero.totes aquestes joies no només han d’esquivar els controls legals i administratius que delimiten la seva feina sino
  el control dels iguals que han de protegir el seu camp de feina i estudi i un mínim de credibilitat professional.
  Si haveu fet aquestes afirmacions extraordinaries com a mínim haurieu de justificarles amb quelcom mes que la repetició mecànica. Actualitzeu-vos, hostia, canvieu les estrategies de comunicació.Que no esteu a la puta era industrial agitant a masses funcionalment analfabetes. Que les antigues tàctiques de l’agit-prop canssen a perssonal que com a mínim sap emprar un puta ordinador i nota quan li esteu venent la moto. Us repetiu mes que el gaspatxo i acabeu avorrint… Si feu pamflets feu-los amb gracia.

TORNAR A LA PORTADA

Enquesta

S'està consolidant Vicent Serra com a líder del PP?

Veure Resultats

Loading ... Loading ...

Activitat recent