Especialistes en desviar l’atenció

27 gener, 2006
By

La ciutadania cada vegada és més conscient de les estratègies que es fan servir per part d’alguns polítics i mitjans de comunicació per distorsionar la realitat. A Eivissa es pot comprovar fàcilment només mirant de quins temes s’ha parlat a la taula del Portaveu del Consell (i per extensió al diari El Mundo) després de cada actuació sonada de la Plataforma. La consigna és que no es pot parlar més de carreteres, bàsicament perquè segons ells ja se n’ha parlat massa. Evidentment no en pot parlar l’oposició, perquè el conseller de Patrimoni té permís (veure notícia sobre la rotonda de Sant Rafel).
Aparentment el més noticiable no és que la policia fes fora de ca seua els propietaris d’una finca (que varen exhibir certificacions del Registre de la Propietat) i els concentrats per donar-los suport. No ho és que el resultat de tot allò fossin 4 ferits. La notícia (el pretext per desviar l’atenció) és que hi havia estudiants manifestant-se davant el Consell.


La Guardia Civil, a punt per fer servir la porra

52 comentaris a Especialistes en desviar l’atenció

 1. Mñna a las 11 on 27 gener, 2006 at 09:22

  La manipulación de Botja no tiene límites. Ya no se acuerda de lo que hacía él con sus alumnos del Isidor Macabich. Es un hipócrita. Durante el curso en que tuve la desgracia de tenerlo como profesor de literatura castellana, nos habló de muchas cosas, de todo menos de literatura, el día que se dignaba a venir, claro está, porque sus asuntos en Madrid eran más importantes. Esos días, 20 en todo el curso lectivo, nos alegraba los oídos con frases como “mi mujer lo mejor que hace es limpiarme los zapatos cada mañana”. Y de incitar a los alumnos a manifestarse….. ¿Qué hacía él con la guerra del Golfo? Eran otros tiempos. Pero si nada más hay que oirlo hablar…

 2. Nuredduna on 27 gener, 2006 at 11:55

  En Botja no té remei,el millor que podria pel bé d’Eivissa és deixar la política i dedicar-se a altres feines.
  Per cert deu ser traumatic el haver tingut a aquest senyor de professor,i ademés és un masclista,no entenc com la seva dona no l’ha deixat per què per aguantar a segons quins especimens…

 3. pagesot on 27 gener, 2006 at 12:42

  Per que imprimiu i ho passeu als vostres fills:

  JO ……………………, AMB DNI …………………… COM A PARE/MARE/TUTOR DE ………………………. AMB DNI …………………. L’AUTORITZO A PARTICIPAR PACIFICAMNET EN QUALSEVOL ACTE EN CONTRA DE LES AUTOPISTES I LA DESTRUCCIO D’EIVISSA.
  FIRMAT, …………….
  EIVISSA, A …. DE ……. DE 2006
  i despres ja no podran dir res

 4. calces d'estopa on 27 gener, 2006 at 12:55

  Nureddunna, reina , dolçor d’aquest forum aspre i enverinat, no t’en creguis segons quines: que a n’en Botja a n’aquest mateix forum el posen a parir per esser un metrosexual “avant la lettre”. I no un mascle iberic 😉
  Per contar troles el mes dificil es mantenir-ne la coherencia, P.ex: la meva dona em fa les ungles. inverosimil pero coherent…

 5. lila dice on 27 gener, 2006 at 13:27

  Festival d’estels
  29 de gener de 2006 a les 11 h.
  Caló des Gànguil – punta de ses Variades
  Sant Antoni de Portmany

  Feu ses vostres reivindicatives i participau

 6. Basta ya! on 27 gener, 2006 at 16:22

  JO Javier Martinez Tur, AMB DNI 4745….. COM A HABITANT DE LILLA D’EIVISSA AUTORITZO A PARTICIPAR PACIFICAMNET EN QUALSEVOL ACTE EN CONTRA DE LES PLATAFORMES I PACTES QUE SURGIN A EIVISSA.

  EIVISSA, A 27. DE GENER…. DE 2006
  i despres ja no podran dir res

 7. Sin bajar la Guardia on 27 gener, 2006 at 16:24

  Viva la Guardia Civil, que defiende los derechos de todos los Españoles en su territorio.
  Si alguien piensa que es ilegar, que nos denuncie.

 8. un que pasava x aqui on 27 gener, 2006 at 16:37

  Gràcies a es sr. Martínez Tur per donar-me es seu consentiment per poder anar a manifertar-me en contra des anti-lo-que-sigui.
  Ara dormiré mes tranquil.

 9. anonim-ous on 27 gener, 2006 at 16:56

  Si, es la seva tàctica, desviar el punt d’atenció, i no tractar mai ni respondre als problemes reals, així es la loca de Sant Josep, pero mes fort encara es que gravin amb càmares els asistents a la manifestació, i a continuació cridar als inspectors d’educació perque vinguesin a Eivissa a obrir expedient sancionador als profesor que asistiren a la manifestació, i aixó es el que estàn fent.
  Viva la democaracia Botja, per que no vull dirli sr, i desde luego voste no fà manipulació, no…

 10. million dollar baby on 27 gener, 2006 at 17:07

  Escolta calces, has de perdonar a la Nuredduna per no saber el que hi ha, i es que no tots a s’illa tenen perque saber quines son ses teues preferencies sexuals, que d’altre vanda ens importen ven poc.
  Dels diaris, que podem dir, ningu que sapiga llegir, o que li agradi llegir alguna cosa minimament proxima a sa veritat llegira el mundo, panfleto fatxa, ranci i franquista, o l’abc, que decir. Es evident que per aquests diaris no s’estan fent carreteres, no s’estan fent expropiacions salvatges, no s’estan cometen irregularitats i ilegalitats bestials, ni s’han destruit jaciments arqueologics, i es que tot aixó deu ser a un altre lloc, molt lluny. Per ells “todo va bien”, aiii, qui hagues nascut amb un cervellet d’abeja maya, aixó si, super super ideal, i, si es necessari, super super operado.

 11. Yo on 27 gener, 2006 at 17:21

  que guapo que surto a la foto, jajajajaj.
  AUTOPISTES NO!!!!

 12. calces d'estopa on 27 gener, 2006 at 18:50

  Ai senyor, aixó em passa per enviar flors enmig d’una pluja d’aigua pudenta.No podía esser que totes les furcies amb falta d’un viatge a Cuba tinguessin el control dels esfinters necessari com per no provar de marcir-les amb una llufa.

  El primer impuls es dir: “Mira tia, que aixó no anava per tu ; que no es llencen flors a les truges. Hauries de fer servir el punching-ball per alguna cosa mes que per pigar-li hosties, O visitar Cuba; abans de que el desenvolupament proporcionat pel capitalisme converteixi en prohibitius els serveis perssonals. Abans ves a Can Misses a que et revisin el crani amb un TAC no sia que les hosties t’hagin deixat algun hematoma intern i amb els canvis de pressió de l’avion ,acabis descabalada del tot”

  Pero.. ves per on!, potser, en el fons sia aquesta l’arrel de la questió. Si hi ha qui no creu que estem amenaçats per l’Apocalipsi pero jamateix… Si hi ha qui creu que no estem pas a punt d’enviar la civilització i la natura a prendre pes cul, com no els deixem en mans d’una colla de tristos burocrates progres.. . Llavors alguns (es clar que tu no Nureddunna ;-)heu d’atacar l’humor i les plasenteries, puix sentiu que ataquen les vostres tesis mes que un contradicció frontal. I a mes pot resultar que la histeria, ganes de cridar pel carrer i d’estirar-se dels cabells perque ve la fi del mon, de contradir la lógica, tingui uns altres motius.

  PS: Poc o molt els diaris tracten d’adaptar-se a les inquietuts dels seus lectors. Heu d’acceptar que a molta gent, el preocupa mes a llarg plaç, la manipulació que es fa als instituts per part de la kumbayada, que les obres d’infrastructura.
  O sia si no vols pols no vagis a l’era, i no amollis es garrits a n’es carrer quan el marit et crida pes movil amb alguna de ses seves mogudes. Ah cony

 13. eivissenc on 27 gener, 2006 at 19:18

  molt bé, calçes, juasjuasjuasjuas.

 14. Anónima on 27 gener, 2006 at 20:52

  Les burdes mentides d’en Botja i na Estela no tenen perdó de Deu, però crec que seria més intel.ligent per part de la Plataforma intentar que els adolescents menors d’edat no es mesclassin amb les mobilitzacions per no donar peu a que la dreta pugui desviar l’atenció amb temes anecdòtics com aquests

 15. PIMP on 27 gener, 2006 at 21:50

  Qué vergüenza, tres guardias civiles contra un solo tío (en la foto que ilustra esta página). ¡Pero qué cobardes! No sé cómo no se les cae la cara de vergüenza a esa escoria de beneméritos agentes. Asco, dan asco. Bar, dimite!!

 16. Antiautopista on 27 gener, 2006 at 22:18

  De verdad que nosotros, la Plataforma, no convocamos, ni siquiera dijimos, a ningún chaval que fuera allí. Llevamos ya dos años de lucha seria como para que nadie dude de nosotros (Excepto Botja o Estellita).
  Es posible que como, al echarnos la Guardia Civil, fuímos al Consell muy cabreados, nos vieran (Como nos vió media Ibiza) y se dieran aviso por el móvil.
  Yo mismo estuve controlando para que dejasen pasar los autobuses, no hicieran daño a nada y cuando ya pasó un rato les convencí para que se volvieran al instituto. Y todo esto teniendo al lado a un Inspector de Policía, que estaba al mando de los maderos, y que al final me dió las gracias porque el Consell les había obligado a destacar allí a toda la plantilla que estaba de servicio.
  Por favor, déjen de ofendernos sin sentido, que ya hay suficiente porquería en Eivissa para que puedan revolcarse en ella sin necesdidad de salpicarnos a nosotros. Y ésto último es exprésamente para el Sr. Calces, ya que le gusta a menudo usar razonamientos escatológicos.

 17. JOAN RIBAS on 27 gener, 2006 at 23:13

  Muy bien Antiautopista tienes toda la razon del mundo pero deja que algunos sigan revolcandose en la m… que no hay poca en esta isla.

 18. Kilim on 27 gener, 2006 at 23:33

  Seguid así, con vuestro valor y coraje estáis dando una lección a todos en esta isla.

 19. cabrera on 28 gener, 2006 at 09:28

  Que el joan mari tur parli de manipulacio culpant a altres de fer-ho es com si en Hitler acuses a algur de gasejar a inocents. Aquest pallo no te cap vergonya, i no veu que ningu el respecta ja com a persona i com a politic, ni els del seu partit. Aquest continuaria dient que el 11-M es cosa d’eta, i que bush esta a Irak per evitar mes atemptats, quina pena que fa, s’anirà des consell per sa porta mes petita que hi ha, aquest no es que hagi tocat fons, es que hi viu allà, i ja no li molesta ni sa pudor que fot.

 20. Nuredduna on 28 gener, 2006 at 12:35

  Crec que està molt bé que els adolescents es manifestasin davant la seu del Consell,ells són el futur de l’illa i s’els he té que tenir en comtpte,que ja està bé de governar per una minoria.
  No crec que ningú obligas a aquests al·lots a manifestar-se si no que ho varen fer lliurement per què estan farts de veure com destrueixen la seva terra.

 21. jo on 28 gener, 2006 at 16:35

  antiautopista, mientes mas que hablas, yo no soy ni botja ni estellita y dudar no dudo, estoy seguro de que manipulais tanto como podís; es muy loable que “controlaras” para que dejaran pasar a los buses y que además los convencieras para que volvieran al instituto, quizá algo tarde pero ya me vale, pero decir que un inspector de policía te había dicho que el consell les habia obligado a destacar alli a toda la plantilla es otra de tus mentiras y manipulaciones pues a la policía nacional la manda el Director Insular de la Administración del Estado, Sr. J.M.Bar (PSOE) y no el Consell (PP). Lo dicho cada vez que abres la boca es para comer o manipular.

 22. anònim on 28 gener, 2006 at 16:44

  el professorat sap que ha discutir els fets de manera objectiva, ja està bé que continuament se posi en dubte la seva professionalitat. els alumnes són lliures de pensar el que vulguin , crec que han insultat la seva intel·ligència, i també l’han demostrada en el seu comunicat, els delegats de l’IES sa colomina.

 23. calatrec on 28 gener, 2006 at 16:54

  I a 100 metres de l’inspector, darrera un cap de canto, hi havioa el sr comisari controlant als seus policies i al inspector que estava al cap davant dels nacionals per telefon, per no atracar s’hi segurament?.
  I es veritat qu l’antiautopista, va ajudar a passar el autobusus de servei públic, jo estava per alli.

 24. carlos on 28 gener, 2006 at 17:24

  23 quieres decir que Bar controla a la Guardia Civil para pegar a los pobres antiautopistas pero no a la Policía Nacional pués quien la manda, el maliiisimo comisario no le hace ni caso (a Bar), vamos…. a todos o a ninguno.

 25. anònim on 28 gener, 2006 at 17:43

  N’estic fart que aquestos del PP acusin tothom de manipulació quan és el que han fet ells tota la vida (un exemple recent: la manifestació dels bisbes contra la llei d’educació amb tots els alumnes de les seves escoles darrere).

  El que deuen tenir els peperos d’Eivissa deu ser enveja de no haver estat capaços d’acabar la carrera, com el propi Fajarnés, o d’haver estat uns professors pèssims, com en Botja, que posava aprovats generals perquè ni arribava a coneixer els alumnes, de tan poc que hi anava.

 26. calces d'estopa on 28 gener, 2006 at 19:14

  Antiautopista, tronco, baja de la silla que esto no es una asamblea sino un foro..basta con leer para que quede claro a quien se dirige uno en cada post..

 27. jo on 28 gener, 2006 at 20:40

  25 de lo de no acabar la carrera mejor que Toni Costa diputados y cia no hablen mucho pues ellos además de no haberla acabado van fardando de lo contrario es decir mintiendo y en definitiva haciendo el ridículo cuando se descubre que de licenciados nada, un cursillo como mucho, salud camarada.

 28. anònim on 28 gener, 2006 at 20:48

  (anònim 25)m’ha agradat que traguessis el comentari de la manifestació dels bisbes contra la llei d’educació amb un munt d’alumnes al darrea. Segons el PP aquí no n’hi va haver de manipulació. Mare de deu¡¡¡ sobren ses paraules. Aquests són els nostres representants polítics Quina vergonya¡¡¡¡

 29. uno de ses feixes on 28 gener, 2006 at 20:58

  25, en el pp hay de todo, universitarios de exito, universitarios frcasados, universitarios de la vida, etc, como en todos sitios, no hables de fajarnes, ya sabes que el president del parlament de cataluña, no tiene ni el bachiller, aunque en honor a la verdad a ese, se le nota mucho.
  Por cierto todavia nadie me ha contestado, cuanto gana MR, espero que lo sepamos pronto.

 30. un democrata on 29 gener, 2006 at 08:22

  Es cojonudo con lo mucho que esta genta de e.c. demuestran que saben y que no digan a estas alturas lo que gana el Sr. Ramon, y por que conceptos.

  ESTO ES FALTA DE COLABORACION

  ¿SE PUEDE LLEGAR A CONSIDERAR ENCUBRIMIENTO?

 31. Eivissa Confidencial on 29 gener, 2006 at 10:34

  un demócrata: Tens tot el dret a comentar el que creguis convenient, però una de les normes que ens hem donat és que no volem missatges repetitius. Esperem que no consideris un encobriment per part nostre la retirada d’algun dels teus comentaris si consideram que no respecta aquelles normes.

 32. un democrata on 29 gener, 2006 at 10:40

  al 31 esta muy bien que vayan indicandonos cuales son sus reglas, para aprenderlas y asi
  no transgredir ninguna de sus normas, seria bueno que lo hicieran de golpe mas que nada para que tampoco uds. puedan improvisar, sobre lo que les gusta o no, vamos que lo tengamos todos claro.

 33. Eivissa Confidencial on 29 gener, 2006 at 10:46

  Aquestes normes les tenim publicades aquí. Sobre els comentaris diuen el següent:

  – La secció de comentaris és lliure i anònima, essent cadascú responsable d’allò que escrigui, com a qualsevol fòrum d’Internet. Tot i així, els administradors del bloc es reserven el dret de suprimir aquells comentaris que siguin irrespectuosos, discriminatoris o que no aportin res al tema tractat, i també aquells en què el comentarista vulgui crear confusió entorn de la seua identitat o la d’altres. També se suprimiran els repetitus i els que siguin spam.

 34. un democrata on 29 gener, 2006 at 11:08

  MUY GENERICO PERO BIEN NOS AJUSTAREMOS A LA NORMA

 35. million dollar baby on 29 gener, 2006 at 12:13

  no crec que la democrata hagi entes aixó, poder se li ha de tornar a repetir, o millor, fer-li escriure 100 vegades, així poder li va quedant es missatge, i de pas fa terapia.
  La manipulació que es fa des consell de tot es tan salvatge, que s’atreveixen a vendren’s cada any ses mateixes mentides, que desprès no compleixen ni tiren endevant, però que els hi dona per sortir as diari continuament recordant el que faran. Diguem que hem vens i et diré el que no faràs. Aquests no han dit una veritat a sa seua vida, i no soporten que els demes les diguin o que se sapiguen.

 36. Anònim on 29 gener, 2006 at 12:28

  24, no vull dir aixó, en Bar es el cap o responsable policitc, de totes les Forces de Seguretat del Estat a Eivissa i Formentera, del desenvolupament de una acció o una ordre depen de cada comandament que esta al devant de les forces amb aquell momment, el comissari no te perqué manar una carrega contra els manifestants de davant el consell, si no ho creu convenient i mes depres del que va passar a Sant Jordi. Ara si pot estar camnadant i estar al costat dels seus subordinats i no controlar darrera un cap de cantó, o no.

 37. un democrata on 29 gener, 2006 at 18:29

  MILLION DOLLAR BABY:

  ACLARANOS, NO TE ENTIENDO, NO SE SI TE REFIERES A UN DEMOCRATA O A LOS DEMOCRATAS DEL CONSELL.

  TU NOS DIRAS QUIEN TE ENGAÑA

 38. Anònim on 29 gener, 2006 at 19:39

  Venga mas fotos buenas, jeje, me parto de risa!

 39. Anònim on 29 gener, 2006 at 19:51

  Al 1 y a Botja.
  Botja, ¡ese gran profesor! En cuanto ve a un ex alumno haciendo algo mínimanente destacado lo primero que dice es: “Este fue alumno mío”, como diciendo: “Qué buen profesor soy. Mis alumnos hacen cosas”. Seguro que jamás se ha cuestionado si realmente el pobre infeliz que se ve en esa papeleta le guarda en buen recuerdo o simplemente es uno más de los muchos profesores mediocres que ha pasado sin pena ni glora por su vida (y por la de todo estudiante).

  Por cierto, ¿usted, por quién estaba manipulado cuando se abstuvo en la votación de Matas? ¿O va a resultar que sus actos de protesta allá por los 90 eran por cuestión de principios pero los que van en su contra son víctimas de la desinformación? Me da a mí que su voto estaba bastante manipulado por ese posible cargo de conseller balear de Cultura que se le escapó. Y claro, cree el ladrón…

  Qué suerte la mía, que en su instituto había otros profesores, mejores y menos ególatras.

 40. ex alumno on 29 gener, 2006 at 21:43

  Bojta manipular?, a que llama manipular cuando el era profesor, a hacer trabajar a sus alumnos para publicar después el los trabajos con su nombre como en el libro de pozos y fuentes?, a hacernos constantes comentarios sobre lo inutil que era su mujer, y las mujeres en concreto?, a intentarnos meternos en la cabeza lo buenas que eran sus ideas?, o a cuando intentaba meter mano a los guapos o llistos de la clase?. Está claro que … sabe mucho sobre lo que es manipular, es todo un maestro

 41. josé on 29 gener, 2006 at 22:11

  Yo he sido alumno de botja y nada de lo que dice 40 yo lo he visto, no digo que sea falso pero no lo he visto, no será que te quedaste con las ganas de que te metiera mano y no le perdonas que no lo hiciera solo porque ni eres guapo (supongo) y mucho menos listo (de eso estoy seguro).

 42. million dollar baby on 30 gener, 2006 at 00:44

  Democrata, hem referia a tu, i si vols saber qui ens enganya, només has de llegir els diaris, veure el que prometen es peperos, el que diuen, i despres veure el que fan. Si vols també pots tirar d’hemeroteca, no te desperdici, tot mentides i manipulacions (pero suposo que aixo ja ho deus saber, oi?)
  Al jose m’agradaria demanar-li, ja que per com parla d’ell i dels altres, que hagi sigut un dels escollits pel joan mari tur per fotrali ma, si es cec. ei jose, estas cec?

 43. Ex alumna on 30 gener, 2006 at 08:52

  Botja se dedicó a enseñar porque realmente lo que le gustaba es tener un grupo de adolescentes obligados a escuchar sus barbaridades… quién si no iba a aguantarle. Yo siento vergüenza cada vez que le oigo en la radio,… Pero en realidad se la traíamos al fresco, si ni siquiera informaba de los días que no iba a venir para que la dirección le pudiera buscar un/a sustituto/a En cuanto a lo de meter mano y aprobar…. Pero si todavía, 12 años después, hay alumnos a los que no ha olvidado….¿Verdad?

 44. Eivissa Confidencial on 30 gener, 2006 at 13:17

  Donam per fet que tots sou conscients que l’anonimat no és impunitat per fer segons quines acusacions si són falses.

 45. eivissenc on 30 gener, 2006 at 18:05

  gracias, EC, veo que, aunque borrando mi mensaje, tomas nota.

 46. Ex alumna on 30 gener, 2006 at 18:15

  No tinc cap problema en donar les meves dades, no treballo als “Fiesta” i la meva feia no corre perill, malauradament no tothom a Eivissa pot expresar-se sense por.

 47. eivissenc on 30 gener, 2006 at 18:45

  El problema, ex alumna, es que cualquier acusación debe demostrarse. Antes era el destinatario de la acusación el que debía demostrar que lo que se decía no era cierto. Ahora, bueno, desde hace tiempo, es al revés. Si tú acusas, has de demostrar que tu acusación es cierta. Así que si tú puedes demostrarlo, estupendo. Pero si no, pues…

 48. uno de ses feixes on 30 gener, 2006 at 20:23

  en algo estamos de acuerdo Botga es un cap….., ya lo era cuando practicaba la enseñanza y ahora con los tiempos se ha vuelto un verdadero experto en mentiras y en la desinformacion, en eso os tengo que dar la razon

 49. cabrera on 30 gener, 2006 at 21:57

  El mes greu es que la loca de sant josep no es un ente independiente, es sa ma dreta del nuevo rico que porta es consell, un i altre fan i desfan i s’en foten de tothom, tapant-se entre els dos tot tipus de corrupcions i sa basura que diuen. Per mi, el que diu un ho diu s’altre, i els que queden retratats són tots al consell, no nomes la loca. Que deixin de fer merder intentant que sembli nomes la d’un politic, és la basura de tot un grup, que parla a traves d’ell, i sino, perque no l’han fet fora fa anys???

 50. calces d'estopa on 31 gener, 2006 at 16:51

  Puix necessitareu una actriu (amateur) per assolir un nivell de projecció mediàtica semblant

  de res

 51. eivissenc on 31 gener, 2006 at 17:16

  ya la tienen, calces, lo que pasa que no le gusta nada currar. y así les va.

 52. matamala on 31 gener, 2006 at 20:10

  47, això val per tothom. O el Consell pot acusar falsament el professorat dels instituts sense demostrar res??? Uns sí i altres no? On és Kant? Que surti de la tomba!

TORNAR A LA PORTADA

Enquesta

S'està consolidant Vicent Serra com a líder del PP?

Veure Resultats

Loading ... Loading ...

Activitat recent