El PSOE de Vila sorprèn decantant-se pel Pacte

27 gener, 2006
By

El líder de l’agrupació socialista de Vila va sorprendre més d’un durant la roda de premsa per presentar el Pla Especial de Ses Feixes. Tot va començar quan alguns dels presents varen haver d’explicar que amb prou feines s’havien recuperat de les conseqüències dels fets de dimecres. A partir d’aquí, els representants del PSOE, ERC i EU varen insistir en la necessitat d’una alternativa al PP, especialment en aquests moment.
La valoració que es fa en cercles polítics d’aquesta roda de premsa és que el PSOE no té tant clar que vol anar en solitari a les eleccions com s’ha dit. És cert que hi ha un sector, potser una majoria important, que així ho vol. Però sembla que segueix havent-hi destacats socialistes que són partidaris d’anar a les eleccions amb la resta de forces progressites. Entre aquests hi hauria, significativament, l’alcalde de Vila Xico Tarrés.


Roda de premsa del tripartit municipal

20 comentaris a El PSOE de Vila sorprèn decantant-se pel Pacte

 1. Anònim on 27 gener, 2006 at 09:32

  Aquesta és una foto significativa en un moment significatiu. Si s’arriba a les eleccions amb aquest grau de crispació i mobilització de l’oposició el Psoe haurà d’afegir-se a una candidatura d’unitat amb cara i ulls. Així ho esper

 2. jordier on 27 gener, 2006 at 10:53

  Que ho preguntin als que varen rebre hòsties dimecres. Cal o no cal fer tot el que sigui a les nostres mans per fotre fora el PP i fer polítiques diferents????

 3. akistic on 27 gener, 2006 at 11:26

  molt be, força pacte!
  si no unim ses forçes malament!

 4. calces d'estopa on 27 gener, 2006 at 11:35

  I no podría esser… que Un Pacte a nivell d’illa fos la única manera d’evitar que les bases vileres del PSOE passin comptes al xicu i cia per un camaquisme-etnicista-criptoestalinista, del que estan tan allunyades com de la cienciologia?

  Pregunt, vaja

 5. TNT on 27 gener, 2006 at 11:34

  I si les unim, pitjor

 6. Anònim on 27 gener, 2006 at 11:48

  Cada día tengo mas claro que el el PP y el Psoe se asemejan más.
  Osea , cuando el Consell del Pacte intentaba precintar Es Puet con auxilio de la Guardia Civil la murciana Sanchez-Jaurequi que era la Delagada del G. decía “quieto parao” . Ahora el caso es al revés y Bar se postra de rodillas y le lava los pies a Estela Matutes y da ordenes de que ahostien a la gente . El Psoe me ha decepcionado, son todos unos mantas que van progres .
  Visca la plataforma antiautopistas . Bar dimisión .

 7. Edmilson on 27 gener, 2006 at 11:58

  El que s’ha de llegir (“criptoestalinista”?). Anem a veure, sense Pacte, 100% derrota segura, amb Pacte 75% de derrota segura. L’opció és molt fàcil.
  Un altre tema és si el PP seguirà tirant-se terra damunt i perdent suport entre es seu electorat més moderat.

 8. calces d'estopa on 27 gener, 2006 at 12:41

  Sobretot perque, donat que en Sapatero està posant les banyes a n’en Puigcercós amb en Mas de CIU, es d’esperar que els “abertzales nostrats” començaran a presentar la seva cara mes impresentable d’antics terroristes.

  i cada vegada será mes difícil justificar segons que amb segons quí

 9. Gracies Vila! on 27 gener, 2006 at 16:19

  Es la millor noticia per la gent de Vila!

 10. PIMP on 27 gener, 2006 at 22:27

  Bien,pero que antes el PSOE dé una patada en el culo a BAR.

 11. jo on 28 gener, 2006 at 16:49

  Si si 10 que le de una patada a Bar que es de lo poco decente que tienen y que fichen a ese exconcejal del pacte de Sant Antoni y miembro de la actual ejecutiva que la semana pasada fue detenido y acusado de tráfico de heroina y cocaina, así el futuro gobierno municipal de Eivissa estará garantizado.
  Es raro que esta noticia del exconcejal no haya salido en el Diario de Ibiza, paladín siempre en lucha contra la mala gente de la política, si es del PP,claro.

 12. Español de Ibiza on 28 gener, 2006 at 17:28

  JO. ¿A quién te refieres? No ha salido en el Diario de Ibiza ni en ningún otro. Si tienes pruebas, dílo. Si no, vete a la m… o quédate donde estás, que ya huele bastante.

 13. jo on 28 gener, 2006 at 20:34

  12 Gabriel Sanchez, concejal electo por el PSOE, El Mundo publicó ayer Viernes la noticia en las que se recogían declaraciones al respecto realizadas por D. Julian Calderon actual secretario general del PSOE en Sant Antoni, es mas esta persona detenida por tráfico de drogas había sido separado con anterioridad de la directiva del PSOE portmany por J. Marge pero incomprensiblemente ha sido recuperado por la dirección actual con Laura Carrascosa y Julian Calderón al frente. Vivan los malos olores… Español de Ibiza.

 14. A fer punyetes on 29 gener, 2006 at 09:24

  O PP o Pacte (amb gent competent), no hi veig altra alterntiva a Eivissa.
  Però pot ser que alguns aferrats a la cadira del PSOE visquin més còmodes a la oposició i sense fotre ni brot, que governant. Pot ser per aixó no en volen saber res de PACTAR.

 15. Español de Ibiza on 29 gener, 2006 at 09:46

  Así,sí JO. Comprendo… desgraciadamente toda Ibiza huele bastante mal. Lo siento por el PP, que son un nido de víboras peor que el salfumán. ¿Pero usted dejaría que su hijo se apuntara a un grupúsculo como el del PSOE? Ayyy, nuestra pobre y minúscula España.

 16. Ke fuerte me parece esto! on 29 gener, 2006 at 19:37

  jo ha dit:
  28 gener, 2006 a les 4:49 pm
  Si si 10 que le de una patada a Bar que es de lo poco decente que tienen y que fichen a ese exconcejal del pacte de Sant Antoni y miembro de la actual ejecutiva que la semana pasada fue detenido y acusado de tráfico de heroina y cocaina, así el futuro gobierno municipal de Eivissa estará garantizado.
  Es raro que esta noticia del exconcejal no haya salido en el Diario de Ibiza, paladín siempre en lucha contra la mala gente de la política, si es del PP,claro
  ________________________________________________

  Gabriel Sanchez, concejal electo por el PSOE, El Mundo publicó ayer Viernes la noticia en las que se recogían declaraciones al respecto realizadas por D. Julian Calderon actual secretario general del PSOE en Sant Antoni, es mas esta persona detenida por tráfico de drogas había sido separado con anterioridad de la directiva del PSOE portmany por J. Marge pero incomprensiblemente ha sido recuperado por la dirección actual con Laura Carrascosa y Julian Calderón al frente. Vivan los malos olores…

 17. josé on 29 gener, 2006 at 22:03

  No creo que lo importante sea si en el PSOE hay un delincuente, pues los hay en todos los sitios, lo grave es que un diario que se autodefine como independiente, Diario de Ibiza, es un medio sectario al servicio del PSOE que si bien destapa los escándalos de unos PP, no mide a los demás con la misma vara de medir.

 18. calces d'estopa on 29 gener, 2006 at 23:17

  Pozí, pero a mí tambien me preocupa la omerta del Julian Calderon i cia; la partitocracia es un medio favorable a mentalidades mafiosas

 19. Pablo on 30 gener, 2006 at 21:39

  Que raro nadie del pacte sale a ponernos a bajar de un burro.
  ¿ será que todo es verdad?

 20. som vilera on 31 gener, 2006 at 21:13

  psoe, iu i erc, volem reflexionar tots d’una “puta” vegada i ser concients d que tots solets no farem res i el PP tornarà a guanyar a tot arreu i llavors si que ho tenim clar, Això es com un matrimoni, un cop cedeix un i un cop cedeix l’altra, però segur que governant el pp cedir el que es diu cedir no cedirà en res. estic contenta al saber que el PSOE local te bones intencions…. si tan dolents no son….

TORNAR A LA PORTADA

Enquesta

S'està consolidant Vicent Serra com a líder del PP?

Veure Resultats

Loading ... Loading ...

Activitat recent