La Plataforma conté el seu malestar amb el PSOE

26 gener, 2006
By

El PSOE en algunes ocasions surt en primera línia (com va passar amb l’exitosa manifestació) i en d’altres amaga el cap per no aparèixer al costat de la Plataforma. O per no rebre cops de porra, com ahir. Aquesta estratègia està posant a prova la paciència de molts membres del moviment antiautopista, alguns dels quals han demanat la denúncia oberta i pública de l’actitud dels socialistes. Ahir es va produir un nou episodi de desavinences amb la petició de dimissió que fa la Plataforma dels representats a Balears i Pitiüses de l’Estat, dos il·lustres socialistes. El mateix dia el PSOE donava suport a la intervenció de la Guàrdia Civil contra els concentrats per impedir les obres. La indignació, bastant evident d’altra banda, de moment és contingut i no ha transcendit públicament.

24 comentaris a La Plataforma conté el seu malestar amb el PSOE

 1. Anònim on 26 gener, 2006 at 10:09

  la relació amb el psoe ha de ser com d’aquells dos que foten un polvo quan no tenen ningú millor amb qui estar. res d’amor o relacions estables. ara bé, es roque-lopez es mereixia que l’apedregassin quan es va presentar a can casetes ben net, planxat i pentinat després de les hòsties.

 2. Anònim on 26 gener, 2006 at 10:16

  Per desgràcia pels resultats electorals de l’esquerra, no som com ells. Ells (els del PP), quan el Consell precinta una cosa, fan l’impossible per no fer ni cas. La Guàrdia Civil no intervé, l’Ajuntament fa cas omís… en fi, una violació sistemàtica de les regles democràtiques. Els socialistes, i quin mal que ens sap, tenim un sentit d’estat diferent. Si s’ha d’enviar la Guardia Civil contra els nostres, s’els envia. Trist, però és el que hauria de ser. Un càrrec amb independència de colors polítics. No com el PP. Així ens va. Per guanyar i acabar amb la màfia, cal jugar brut, i a l’esquerra això no li surt de dins. En canvi la dreta fa trampes fins i tot quan guanya. Merda d’idealistes dels collons.

 3. Anònim on 26 gener, 2006 at 10:34

  Jo proposc carregar contra Ca n’Abel. I si de pas ens enduim algun alt carrec socialista per endavant…
  ARA SI ES L’HORA DE QUE SA GENT D’ESQUERRES S’UNEIXI!!!! Independents, EU-Verds….. Que esperam?????? Fins quan haurem de suportar el caciquisme i la connivencia d’uns i altres????
  Potser li hauriem de demanar Bush que intervingues per resaturar la democracia i la llibertat a s’illa!!!! (es broma…)

 4. Anònim on 26 gener, 2006 at 10:55

  Es conté el malestar amb el PSOE perquè tothom sap que el responsable màxim de tot el que passa és el PP i no hi ha que diluïr responsabilitats. Ara bé, el psoe té `poder per aturar les autopistes, igual que el té per aturar els peus a les lleis d’acompanyament que son un abús, o a la tercermundista llei de mesures específiques per Eivissa i formentera, però no ho fa. La pregunta és si estan per defensar ses illes o si estan per intentar governar algun dia i aprofitar per robar igual que fa el PP, perquè el que està clar és que no fan el que haurien de fer, ni de lluny

 5. Anònim on 26 gener, 2006 at 11:39

  Tothom sap que el PSOE és “equidistant” del PP i els ecologistes.

 6. transfuga on 26 gener, 2006 at 11:41

  Fora PP i fora PSOE, es hora de unificar forces amb coalions de esquerres: ESQUERRA UNIDA, ENTESA NACIONALISTA, ESQUERRA REPUBLICANA I ELS VERDS. TOTS UNITS AMB LES PROXIMES ELECCIONS I DESPRES HAURAN DE NEGOCIAR AMB NALTROS.

 7. Escèptic on 26 gener, 2006 at 13:02

  Tenc un dubte, tranfuga: quina diferència hi ha entre pactar amb el dimoni abans de les eleccions o fer-ho després. Jo no n’hi veig cap. Suponc que deuen ser sutileses de la política, però me les hauràs d’explicar

 8. transfuga on 26 gener, 2006 at 13:09

  De totes formes tot això es una mica contradictori, ja que avui al “Diario de Ibiza”, i al Ultima hora surt una noticia en la que comenten que el Pacte es vol reeditar al municipi d´Eivissa amb els socialistes al cap. Despres de lo que han fet els representants socialistes a nivell estatal amb els anti autopistes i amb tots els defesors dels macro projectes,(ordenar que la guardia civil faci lo que ha fet). Pigar a la gent! Visca aferrar-se a la cadira i lo demes son tonteries.

 9. TNT on 26 gener, 2006 at 13:26

  ¿Es Pacte es te que reeditar perque sa policia reparteix unes quantes tortes i quatre xereques? Anau fent, locandus.
  Jo crec que us pensau que sa gent es ase.

 10. transfuga on 26 gener, 2006 at 13:40

  Molt facil Escèptic, els socialistes van de liders, i nombrar els carrecs abans o despres de unes eleccions pot fer modificar aquesta aptitud. I si no que li preguntin a Zapatero, ja que per poder governar a nivell estatal té que ballar amb nacionalistes i “gent de mal viure”. Primer les eleccions per separat, i despres ja vorem!

 11. Amic De´n Abel on 26 gener, 2006 at 13:42

  Però si ha set sa guardia civil!! Res de PSOE.

  Per cert, a vore per si ses pròximes eleccions es presenta pes PP en Abel que m´agradaria veure´l de president des Consell, segur que guanya perquè es eivissencs de bé sempre l´hem recolçat.

 12. Anònim on 26 gener, 2006 at 14:47

  Aquests jordiers, rafalers i altres afectats no són gent de bé segons tu? (i n’abel?)

 13. Amic De´n Abel on 26 gener, 2006 at 15:08

  Si no lis donassin res ho entendria, però… es que es consell lis ha dat indemnizació!!!

 14. Amic De´n Abel on 26 gener, 2006 at 15:17

  A més, ses autopistes mos farà bé a tots, a jo que m´agraden es cotxes podré anar per sa meua terra provant es meu cotxe (que ja tenc ganes de fotre-li canya) i es cotxes des meu pare, no tindré que anar a sa pininsula a provar es cotxes a tota màquina perquè aqui ja ho podré fer.

 15. JO SI! on 26 gener, 2006 at 16:00

  Ja tenim carreteres per tothom! Màkines a treballar! Ara a nam!

 16. A fer punyetes on 26 gener, 2006 at 16:10

  Ara la màfia ven els hotels. Ara és més rentable la construcció (de cases, carreteres, autopistes…) que el turisme.
  I si Eivissa deixa de ser una illa polida i agradable no passa res, ells s’emporten les inversions hoteleres al Caribe, acaben de treure tot el suc possible a l’illa… i als eivissencs que ens donguin pel cul!
  Quina colla de fills de …

 17. Uc on 26 gener, 2006 at 16:45

  La plataforma antiautopista-eivissa al limit, em conten que estan preparant alguna cosa per les properes carnestoltes, hauriem de participar-hi i fer un altra bona moguda. Que no diguin que a Eivissa només tenim màfia e ignorants. Alguns tindran els diners però altres la poesia. Vinga ànim, vos convidam a participar d´un dia “carnavalesco” .
  Després d´ahir començ a estar una mica orgullòs de la gent que viu a Eivissa.

 18. gomes on 26 gener, 2006 at 18:29

  dissabte tothom que pugui a FITUR
  feu correr sa veu

 19. shena on 26 gener, 2006 at 19:08

  Uc, ignorante debes ser tú que te crees en posesión de la única verdad. Es patético todo esto

 20. million dollar baby on 26 gener, 2006 at 20:00

  shena, o calcetes o com et vulguis dir, operat d’una vegada i relaxat. Veuras com s’et passa tot, sobretot ses ganes d’escriure. L’unic patetic que hi ha es que no diguis res quant sa guardia civil ataca als teus conciutadans, i t’expresis per dir que no només hi ha una veritat. Per parlar de veritats primer s’ha de tenir dignitat. Busca-ho al diccionari, D-I-G-N-I-T-A-T. el que no tenen els teus amics des consell. perque no els importen ses veritats que hi puguin haver, els importa sa pasta que hi pugui haver, primer sa pasta, sa gent…soposo que no deu ni sortir a sa seua llista de prioritats, per aixó sa guardia franquista els pot trencar sa cara i aqui no pasa res.

 21. jsj on 26 gener, 2006 at 20:02

  TOTS A MADRID DISSABTE!!

 22. TOTS A MADRID on 26 gener, 2006 at 20:08
 23. Col·lectiu Ràdio UC on 26 gener, 2006 at 22:12

  Vos hem de comunicar que tenim un arxiu complet de 274 fotos del que va pasar aquest dimecres 25 de gener des de les 06:45 de la matinada fins les 12:00 del mitgida. Estem preparant una galeria d´aquestes imatges i un comunicat per a distribuir a tota la gent que ens ho demani, aixi com a agencies i direccions d´internet alternatives.
  Ho podeu demanar al nostre telèfon: RÀDIO UC EIVISSA – 971 39 21 93

 24. .Un ciudadano on 27 gener, 2006 at 13:38

  Shena, se te ve el plumero de niña pija y “pocasolta”.

TORNAR A LA PORTADA

Enquesta

S'està consolidant Vicent Serra com a líder del PP?

Veure Resultats

Loading ... Loading ...

Activitat recent