Matutes s’atribueix la reforma de la Llei de Costes

26 juliol, 2012
By

Un dels elements secundaris de la conferència que va fer Abel Matutes ahir és la referència a la reforma de la Llei de Costes que tramita el govern de Mariano Rajoy. L’exministre es va encarregar de fer públic que havia intervingut directament en l’elaboració del projecte legislatiu, arribant a posar-se la medalla de qualsevol element positiu que pugui contemplar.
L’aspecte més comentat fins ara de la llei és la possibilitat de revisar les delimitacions de costes de Formentera, una causa que ha mobilitzat polítics i afectats durant anys. En termes generals, emperò, els ecologistes han posat el crit al cel per la regressió que suposa aquesta reforma en la protecció del litoral, i de fet han engegat una campanya en contra. En el cas d’Eivissa encara no es coneix com afecta negocis, terrenys o propietats en concret, però després de les declaracions de Matutes la qüestió sens dubta cobra interès.


Abel Matutes va desbordar ahir el Club Diario de Ibiza parlant de la crisi econòmica (Foto: DI)

2 comentaris a Matutes s’atribueix la reforma de la Llei de Costes

  1. Miguel Vericad on 26 juliol, 2012 at 12:03

    Si que afecta significativamente. En uno de los articulos dice que las salinas inundadas artificialmente, aunque anteriormente fueran de forma natural, dejan de ser Dominio Público Marítimo Terrestre.
    Es el caso de las salinas d’Eivissa, que serian desamortizadas y regaladas a Salinera Española. Al desaparecer el dominio público, bien demanial inembargable e imprescriptible según la Constitución, mediante la aplicación torticera de excepciones a la carta, no sólo se pierde algo de todos. Las servidumbres inherentes a la costa, derecho de paso público y servidumbre de protcción, que evita la urbanización desaparecen…

  2. Volieu ses competències on 27 juliol, 2012 at 18:23

    Ja podría fer les delimitacions, per guanyar temps…

TORNAR A LA PORTADA

Enquesta

S'està consolidant Vicent Serra com a líder del PP?

Veure Resultats

Loading ... Loading ...

Activitat recent