Monumental arriada de calçons del Govern Balear

31 desembre, 2011
By

El Govern Balear del PP acaba l’any donant mostres del seu poc pes polític i de la seua nul·la disposició a lluitar per defensar els interessos de les Illes davant el govern central. No ens referim al fet que la representació del PP illenc a l’equip de Rajoy quedi en mans d’una regidora de Madrid que va entrar a la candidatura balear del partit de rebot, que ja és prou significatiu. Ens referim al paper lamentable que va fer el Govern davant l’anunci (sembla que erroni) que s’havia decidit anul·lar la inversió extraordinària prevista a l’Estatut de les Illes i que puja a 400 milions anuals.
El Govern va admetre que no havia estat informat de la intenció del govern de Rajoy, però immediatament la va acceptar i va afanyar-se a llevar-li importància dient que eren unes inversions que no estaven previstes al pressupost balear. Després va venir la nota de rectificació del Ministeri, però l’arriada de calçons que deixava en evidència al conservadors balears ja era pública i per a la història quedarà.


L’equip econòmic del Govern Balear amb el president del Consell d’Eivissa.

6 comentaris a Monumental arriada de calçons del Govern Balear

 1. Yahuda on 31 desembre, 2011 at 11:32

  Tant de viatge del president Bauzà a Madrid per veure si podia desempallegar-se de Delgado i ja veis el resultat.

 2. Bon any! on 31 desembre, 2011 at 11:51

  Si Eivissa els té arriats davant Mallorca, i Mallorca davant Madrid, això vol dir que Eivissa té es calçons més abaix des turmells.

 3. Tol·lador on 31 desembre, 2011 at 14:26

  @Bon any!, exacte, crec que l’has clavat. Em comptes de sa granera d’or ens haurien de donar el premi als submísos d’or.
  PD: Aquesta Borrego deu saber de turisme de Majadahonda o d’òperas fictícies però que surten molt cares, ja que va ser ella la Diretora General d’Arquitecutra en la darrera legislatura den Matas.

 4. llucibz on 31 desembre, 2011 at 14:28

  Eivissa sa quedat sense calsons, emb el cul al aire y el forat ben obert i sense vaselina.

 5. Anònim on 2 gener, 2012 at 11:09

  ja notava jo es darrera calent…

 6. sense calson on 2 gener, 2012 at 14:18

  eivissa sempre nudiste, no falte res

TORNAR A LA PORTADA

Enquesta

S'està consolidant Vicent Serra com a líder del PP?

Veure Resultats

Loading ... Loading ...

Activitat recent