El PP es carrega al final la Llei de Normalització

27 desembre, 2011
By

Bauzá va crear una encesa polèmica durant la campanya electoral quan va declarar que derogaria la Llei de Normalització Lingüística aprovada pel seu mateix partit fa 25 anys. L’aleshores candidat a la presidència va rectificar immediatament i va dir que no ho faria, que es referia a derogar un decret que fa referència a l’ensenyament de la llengua a les escoles. Avui, a temps per sortir als diaris del Dia dels Innocents, el Govern de Bauzá ha fet públic l’esborrany de reforma legal que es carrega l’essència de la Llei de Normalització.
El text difós avui és una nova versió de la llei exposada al públic durant l’estiu, que tenia com a objectiu eliminar el requisit de coneixement de la llengua per a col·locar-se a l’administració. La novetat és que aquest nou esborrany conté ara un apartat de modificació de la Llei de Normalització que afecta a 1 de cada 5 articles i que modifica dràsticament la seua filosofia original. A més, disposa la derogació expressa de tots els decrets que regulaven l’ús del català a l’administració balear. La nova llei preveu així mateix que tots els topònims de les Illes podran tenir a partir d’ara forma bilingüe.


Bauzá incompleix també la promesa de no tocar la Llei de Normalització.

4 comentaris a El PP es carrega al final la Llei de Normalització

 1. nacionalista on 27 desembre, 2011 at 19:39

  La inocentada no té cap puta gràcia, @#~€$%&%$!!!

 2. Marblava on 28 desembre, 2011 at 16:35

  Per desgràcia no és cap inocentada. Ja podem recuperar els eslògans a favor del català, i crear-ne de nous és clar.

 3. arrifotri on 28 desembre, 2011 at 16:40

  Mos hem quedat tan flipats que ni cometaris estam fent. És molt trist, després de tants d’anys de feina i que arribi un pijoteres mallorquí i ho foti tot a norris

 4. Independentista on 28 desembre, 2011 at 21:28

  I comença sa funció!benvinguts al paradís! venga ara furada com li diran??¿

TORNAR A LA PORTADA

Enquesta

S'està consolidant Vicent Serra com a líder del PP?

Veure Resultats

Loading ... Loading ...

Activitat recent