Pot Delgado anar-se’n amb un càrrec a Madrid?

23 desembre, 2011
By

Que Carlos Delgado, actual conseller balear de Turisme, és un polític explosiu ho sap tothom que el coneix. Tothom diu que sempre ha mirat només per ell i per les seues ambicions, i que un temps de fer bondat no vol dir que hagi canviat. La seua gestió encara no té contestació interna dins el PP però ja està posant en peu de guerra a oposició i grups molt diversos, sobretot pels seus plans de donar barra lliure urbanística als hotelers. Delgado també crispa els adversaris per les formes. Sense anar més lluny, aquesta setmana els diputats de l’oposició varen amenaçar amb abandonar el Parlament si no moderava les formes.
Hi ha qui per tot això desitjaria, no sabem si el propi Bauzá, que Delgado agafi un bitllet d’anada cap a Madrid. Rajoy guarda molt en secret els futurs nomenaments, però és cert que de moment no s’ha designat cap mallorquí al nou govern central i en teoria alguna cosa hauria de caure. De fet, la premsa parla amb insistència de la secretaria d’Estat de Turisme, per fer de contrapès al ministre canari. El PP té altres candidats, però les travesses molt poques vegades l’endevinen.


Les ambicions de Delgado no acaben amb el seu càrrec actual al Govern.

6 comentaris a Pot Delgado anar-se’n amb un càrrec a Madrid?

 1. Gadafi on 23 desembre, 2011 at 11:25

  No, por favor. Le echaríamos tanto de menos!!

 2. Anònim on 23 desembre, 2011 at 12:02

  Que no s’en vagi que llevo el regidor Mayans es quedaria sense referent de formes d’atacar a l’oposició.
  Va ser molt divertit veure ahir al regidor Mayans parlar dels que tiren fems a descampants diguent: “Aquestes persones, si se lis pot dir persones”. I es va quedar tant ample. Quin hooligan tenim a llocs de responsablitat.

 3. Maxwell on 23 desembre, 2011 at 12:13

  No tindrem tanta sort.

 4. Marblava on 23 desembre, 2011 at 13:29

  Si se’n va a Madrid, ja no podria fer les barbaritas que vol fer? Que se n’hi vagi i si pot ser a l’altre cap de món millor, però que no se’n vagi tot sol.

 5. Anònim on 23 desembre, 2011 at 17:07

  si ha de desfer res millor madrid que eivissa

 6. Ecologista on 30 desembre, 2011 at 15:15

  El PP de Menorca en les seves al·legacions al projecte de Lley demana al govern que li traspassi ja les competències en promoció turística. A Eivissa en Serra d’això ja ni en parla. A Eivissa el PP en campanya molt de parlar pero ara resulta que són quasi més submissos que el Propi PP del Consell de Mallorca davant en el Govern.

TORNAR A LA PORTADA

Enquesta

S'està consolidant Vicent Serra com a líder del PP?

Veure Resultats

Loading ... Loading ...

Activitat recent