Palau i Serra voten contra Eivissa a Mallorca

22 desembre, 2011
By

El líder del PP eivissenc al Parlament i el president del Consell es varen cansar de prometre que defensarien amb força els interessos d’Eivissa a Mallorca. Això era abans de guanyar les eleccions. Ahir es va consumar el pitjor pressupost que ha fet mai el Govern Balear quant a inversions i finançament per Eivissa. Uns comptes que retallen encara més els diners que rebia Eivissa en anys anteriors, que ja eren pocs. I tot això amb el vot favorable i incondicional dels 8 diputats eivissencs del PP, inclosos Pere Palau i Vicent Serra.
Lluny queden les paraules del president del Consell (de fet les va dir fa només 10 dies), que deia clarament que no estava content amb aquest pressupost. Al final, sembla que una nova partida d’uns 100 mil euros destinada a polítiques d’integració dels immigrants ha estat suficient per fer canviar d’idea al PP eivissenc, que no ha fet res per millorar uns presssupostos nefastos per Eivissa. Queda clar que no és el mateix fer campanya electoral que seure a la poltrona del poder. I la premsa ni ho comenta.


Palau i Serra han votat contra els interessos d’Eivissa sense vergonya.

20 comentaris a Palau i Serra voten contra Eivissa a Mallorca

 1. Capisser on 22 desembre, 2011 at 10:21

  Una altra de les enganyifes que fan al electorat. Molt prometre coses que encandilen a l’electorat i després quan governen s’en desentenen sense la més mínima vergonya. Aquets dies tenim l’exemple amb en Rajoy i l’oblid de posar IVA superreduit al turisme, com havia promés,i com el PP utilitzava reiteradament durant campanya perquè la gent els votés.

 2. Anònim on 22 desembre, 2011 at 10:29

  I tampoc mos ha tocat sa loteria enguany.
  Sort que tenim salut!!!

 3. Jordi Vole on 22 desembre, 2011 at 11:25

  Ho heu dit massa ràpid això de la loteria.

  Esperem que al Consell tenguin dècims del premi que ha tocat, perquè si no anam fotuts.

 4. Llei pagesa on 22 desembre, 2011 at 13:25

  Es mereixen anar-los a buscar a s’aeroport per esvergar-los quatre pedrades quan tornin a Eivissa

 5. vergonya on 22 desembre, 2011 at 14:29

  Ningú els hi dirà res.
  Den Palau no esperavem res bò, i total en Vicent Serra no és més que un titella que volia quedar bé amb tothom pero ja s’encarrega en Pere Bambo que li surti es tir per sa culata.
  quin fart!

 6. Marblava on 22 desembre, 2011 at 16:33

  És que no ho havieu entés bé, ells volien dir que defensarien els interesos d’Eivissa quan coincidíssin amb els seus. i si no el que digui l’amo

 7. Anònim on 22 desembre, 2011 at 17:04

  Com poden permetre que es pressupost des Consell baixi un 17% quan es des Govern puja un 8%.
  Això no té nom.

 8. Cormari on 22 desembre, 2011 at 18:37

  Per defensar la terra hi ha que sentir-se eivissenc, no només néixer dins ella. Sapiguer lluitar, defendre, i creura amb lo que fas.

 9. Anònim on 22 desembre, 2011 at 21:44

  menos mal que estais vosotros para alumbrar al pueblo pues la prensa no dice nada. menos mal que ec está al pie del cañón para denunciar las injusticias. menos mal que en los cuatro años que no habéis estado no ha pasado nada malo y todo ha sido bueno. iros a la mierda. y para el de las pedradas, a ver si cuando vuelves del aeropuerto de apedrear a la gente te encuentras con otro episodio de violencia y han quemado tu casa. ¿o eso ya no te gusta tanto? estoy de políticos y chupa pollas como los que hacen esta página hasta los huevos. ni pp ni psoe ni erc ni gxe. estais todos intoxicados.

 10. Carlus on 22 desembre, 2011 at 23:03

  Mal****, no tenen altre nom!

 11. ferru on 23 desembre, 2011 at 01:07

  Ets un maleducat i un perfecte ase. Supòs que per això signes com Anònim, oi?

 12. Anònim on 23 desembre, 2011 at 09:35

  estimado ferru, firmo como me sale de los cojones y si no te gusta, te jodes. seré maleducado porque a lo mejor no he tenido una educación ta exquisita como la tuya o soy más primitivo que tu, cielo. Y si yo soy “ase” tu eres un nazi que no respetas la opinión de la gente y un imbècil, oink?


  Advertència d’EC: L’anonimat no és excusa per aquesta escalada d’insults. Si seguiu per aquest camí, s’esborraran els comentaris.

 13. Anònim on 23 desembre, 2011 at 10:25

  en cambio sí es, al menos para vosotros, ec, una excusa para difamar y promover la violencia. así lo entiendo por el hecho de no haber advertido al que promueve la lapidación, con bassetja o sin ella, de los políticos del pp de ibiza a su regreso de mallorca. buen criterio.

 14. Anònim on 23 desembre, 2011 at 11:14

  som molt fan de l’anònim 9. I flip que resulta que ara ell és un maleducat (que sí que ho és) però el del de les pedrades no em deim res. Això d’Eivissa Confidencial no deixa de ser una pàgina d’autoafirmació.

 15. Tol·lador on 23 desembre, 2011 at 12:10

  Si tots sabem qeu ho són els dos els maleducats, i jo crec que l’error comença per que EC no va esborrar el comentari de les pedrades. Ha sé el primer comentari de molt mal gust.

 16. Anònim on 23 desembre, 2011 at 17:09

  EC si no anau al tanto amb es comentaris aquest forum degenera per moments


  Resposta d’EC: Hi anirem.

 17. ferru on 23 desembre, 2011 at 20:18

  i estic d’acord amb anar en compte, i també és cert que de ses pedrades no hauria d’haver-se publicat, però d’aquí a passar a la grolleria absurda del tal anònim, em sembla una mica mmassa exagerat. I feu bé d’advertir, EC, que els comentaris sense un mínim d’educació seran esborrats. No crec aue posar de relleu sa manca d’arguments i s’estultícia sigui ser un nazi. De fet, pretenia tant sols donar un bon nivell en aqeust fòrum, per mantenir es nivell que ja hi havia i que el tel anònim ha trencat de forma tant barroera.

 18. refraner on 23 desembre, 2011 at 22:40

  quien a ferru mata a ferru muere :)

 19. Juan Manuel Grijalvo on 25 desembre, 2011 at 13:21

  Seguim el costum de comentar com anònims i/o nicks, que és la base del problema… Suposant que els nicks siguin un mal necessari, els comentaris s’haurien de limitar a usuaris registrats, amb un e-correu vàlid.

 20. Independentista on 25 desembre, 2011 at 23:36

  eeep anònim com te’n passes!jo no se com tens ous de defendre en es peperus, dona vergonya!peró si no fan més que robar i robar per tot a on t’arrimis. després no em vinguis diguent que estas fart de tots es partits perque no m’ho crec, ets un tipic votant de’s PP que no sap acceptar que aquest partit no fa més que difamar i especular amb tot el que diu, ho tenc més que clar!
  peperu!!!!visca Eivissa i abaix es PP!visca EC també i gracis!

TORNAR A LA PORTADA

Enquesta

S'està consolidant Vicent Serra com a líder del PP?

Veure Resultats

Loading ... Loading ...

Activitat recent