El PP es planteja autoritzar l’edifici de 13 plantes

21 desembre, 2011
By

Més ciment a la costa i llocs emblemàtics d’Eivissa. Això és el que té preparat el PP ara que ja han passat totes les eleccions i no tenen necessitat de guardar les formes. Després de tot el que hem anat coneixent aquests dies, ens expliquen que la pròxima pot ser la desprotecció de Puig des Molins. S’ha de tenir en compte que aquesta zona està pendent de la definició del seu futur urbanístic des que el Consell va deixar en suspens les previsions del Pla General Urbanístic de la ciutat d’Eivissa i va ordenar la protecció de la zona coneguda com Sa Berenada.
Durant els governs progressistes, l’Ajuntament de Vila va tenir un llarg conflicte amb el promotor d’un edifici de 13 plantes que s’havia de fer al costat del mar, a la part posterior de Puig des Molins. La justícia finalment va donar per bona l’anul·lació de la llicència. L’empresa Blauvert (la constructora) va dur diversos polítics progressistes al jutjat per aquest cas. Després es va aliar amb el PP per posar denúncies contra el consistori. Sembla que, ara que governa el PP a la ciutat, ha arribat l’hora del famós “qué hay de lo mío”.


Lloc on la promotora Blauvert tenia previst un edifici de 15 plantes (UH)

7 comentaris a El PP es planteja autoritzar l’edifici de 13 plantes

 1. Anònim on 21 desembre, 2011 at 10:21

  Caram, vell amic de na Virtudes. Encantat (per dir algo) de tenir notícies seves!

 2. MariMon on 21 desembre, 2011 at 11:17

  Vist es merder que hi ha alli, mes val qualsevol cosas que allò.

 3. Gadafi on 21 desembre, 2011 at 12:15

  Anda, pues ahora resultará que todo lo que está sucio y abandonado se tiene que construir. ¿no sería más barato adecentarlo?

  Según tengo entendido allí donde querían hacer el edificio tiene que ir una zona verde.

 4. Marblava on 21 desembre, 2011 at 15:40

  Segons la teoria d’eleminar la brutícia, què haurien de fer a Sa Penya? Arrasar-ho tot i fer moderns blocs d’apartaments o fileretes d’adosats?
  Una altra pregunta: Qui se’ls podrà comprar aquests pisos des Puig des Molins? Segurament els que no necessitendemanar una hipoteca.

 5. remenant s'olla on 21 desembre, 2011 at 17:14

  es pp s’ha buscat tants d’aliats indesitjables durant es anys d’opossició que ara estan hipotecats fins ses oreies.

  -vilás, blauvert, i tots es que no sabem

 6. Anònim on 21 desembre, 2011 at 22:45

  El PP no esperava guanyar i no té ni punyetera idea de què vol fer amb els principals problemes de la ciutat. Tot és indecisió i falta de criteri.

 7. vergonya on 22 desembre, 2011 at 14:31

  Varen prometre el “oro i el moro” as peixos grossos pensant que na Marienna no podia guanyar mai del mon i ara o ho cumpleixen o els hi enviaran es macarres a rompre genolls

TORNAR A LA PORTADA

Enquesta

S'està consolidant Vicent Serra com a líder del PP?

Veure Resultats

Loading ... Loading ...

Activitat recent