Els expropiats varen ser enganyats miserablement

24 maig, 2005
By

Realment ja hi havia més d’un escèptic quan el tema es va discutir públicament, però ara ja s’ha constatat que els expropiats del segon cinturó varen ser enganyats. Ens referim a la promesa que la consellera Matutes i l’equip del govern del Consell varen fer als afectats per les expropiacions que veuran destruïdes les seues cases. En aquell moment se’ls va dir que podrien fer-se una nova casa a la part no expropiada de la finca. Fins i tot es va publicar que el Parlament havia inclòs una disposició especial a la llei de pressupostos per permetre-ho.
Ara hem sabut que, per una raó o l’altra, les obres de construcció dutes a terme per almenys un propietari afectat per les expropiacions del segon cinturó estan paralitzades perquè la Comissió d’Urbanisme no les ha autoritzat. No estam en condicions de dir si el problema és alguna deficiència en la disposició de la llei que havia de regular aquests casos (ja va passar amb la que feren per legalitzar la mansió de Cretu) o simplement que no hi va haver mai voluntat de donar sortida als casos com el que ens ocupa. El fet és que l’afectat o afectats es poden quedar sense casa i sense els diners invertits en contruir-se’n una de nova que ara no els deixen fer.

5 comentaris a Els expropiats varen ser enganyats miserablement

 1. Anonymous on 24 maig, 2005 at 08:17

  Absolutament indignant. A veure quan deixaran de creure en aquesta gent. El propi Govern va desautoritzar a Estelita quan va dir que els farien una casa. Ara, només no els hi fan sino que no lis deixen fer. Vergonyós. I això per què no surt a la premsa oficial?

 2. Anonymous on 24 maig, 2005 at 08:19

  Una de les moltes trampes de l’expropiació urgent és que els afectats no cobren abans de l’expropiació, no? A més de que no hi ha un tribunal d’expropiacions per consensuar amb els afectats el preu de l’expropiació. Tot això és una absoluta vergonya i la gent callada i sense reaccionar, a excepció dels de la Plataforma, sense pensar que algun dia mos tocarà a altres.

 3. Anonymous on 24 maig, 2005 at 08:20

  La gent del segon cinturó de ronda va ser molt més submisa i “manera” perquè els varen convèncer de que els farien una casa. Ido mira.

 4. Anonymous on 24 maig, 2005 at 10:58

  Si és qui jo em pens es que li han aturat sa casa, no ho és mica maner ni submís. Clar, que això segons per qui pot ser raó per no tractar-lo com es mereix.

 5. eivissenc on 24 maig, 2005 at 16:33

  teniu raó que primer havien dit que les cases noves les farien ells (el consell, el govern, el grup matutes, “tanto monta tanto”). després ja es va aclarir que no era viable, però s’havia quedat en què tothom es podria fer una casa per poc que li quedàs un troç de terra.
  embusters.

TORNAR A LA PORTADA

Enquesta

S'està consolidant Vicent Serra com a líder del PP?

Veure Resultats

Loading ... Loading ...

Activitat recent