Diario de Ibiza i les discussions d’Eivissa Confidencial

27 maig, 2005
By

Aquest dimecres, Diario de Ibiza va preguntar a l’Ajuntament de Vila si podia ser que el PGOU s’aprovàs per silenci administratiu. Com que sabem que els companys del rotatiu ens llegeixen, no ens podem estar de relacionar-ho amb la discussió que hi va haver aquí mateix sobre aquest tema el dia abans. Persones que hi entenen expliquen que la breu notícia és plena d’errors i despropòsits, com quan diu que el PGOU de Vila està pendent d’aprovació final pel Consell (en realitat està pendent d’aprovació provisional pel mateix Ajuntament).
En la mateixa línia, la idea que una administració pugui aplicar el silenci administratiu per evitar fer una votació sobre una qüestió de la seua competència és del tot absurda. En tot això, si la nostra informació és correcta, el silenci administratiu únicament podria entrar en joc quan l’Ajuntament hagi fet la votació final del PGOU i aquest sigui enviat al Consell (cosa que d’altra banda no hi ha forma legal d’evitar). Per tant, només aleshores, si el Consell no resolgués en 6 mesos, el pla quedaria aprovat automàticament.

20 comentaris a Diario de Ibiza i les discussions d’Eivissa Confidencial

 1. Anonymous on 27 maig, 2005 at 09:09

  ¡Qué fijación tenéis con Diario de Ibiza! ¿Es algo personal o es sólo trabajo? ¡Con la de barbaridades que se dicen también en el resto! En todos, no sólo en ese periódico. Los leo todos y las meteduras de pata están a la orden del día, hasta en este blog.

 2. Anonymous on 27 maig, 2005 at 09:46

  Potser sí que hi ha una manera de no tenir que pasar pel Consell. Quan el municipi supera els 50.000 habitants. I a Vila n’hi falten molt pocs per això.

 3. Anonymous on 27 maig, 2005 at 09:49

  El que diu EC de la trucada del Diario a l’Ajuntament, l’única cosa que demostra és que la gent del Diari es pren la molèstia de contrastar les informacions, surtin d’on surtin. I considero que això és el que toca, no?

 4. Anonymous on 27 maig, 2005 at 09:56

  Estáis equivocados. La noticia del Confidencial demuestra otra cosa, que hay algún compañero funcionario o “enchufado” que no sabe mantener la obligada reserva de los asuntos que trata o que intenta congraciarse con Eivissa Confidencial. Tal vez es quien les filtra información. Y con este perfil en el Ayuntamiento todos sabemos que los candidatos se pueden contar con los dedos de una mano y sobrarían algunos.

 5. Anonymous on 27 maig, 2005 at 11:42

  Criticáis cada día a gente que da la cara, mientras en E-Confidencial os aprovecháis del anonimato. Ganaría mucho este blog si dierais la cara. Lo contrario es de cobardes.

 6. Eivissa Confidencial on 27 maig, 2005 at 12:21

  Pensàvem que el tema de l’anonimat estava ja superat. El nom de les persones que administren el bloc és irrellevant. Segurament el nom dels informadors no ho és tant, però si els tenim és precisament perquè mantenen l’anonimat.

  Realment algú em pot dir que els diaris no fan servir fonts anònimes, o que treuen informacions de fonts que no citen? Amb el temps que fa que editam aquest bloc hem après moltes coses, també de les formes com els diaris obtenen les notícies.

  No tenim cap fixació amb cap diari, no sé si tots els diaris poden dir el mateix amb la nostra pàgina. A nosaltres sempre ens fa gràcia com tracten les notícies els mitjans quan es obvi que la seua font (que per cert mai citen) és Eivissa Confidencial. I s’ha de reconèixer que amb Diario de Ibiza es donen sempre les situacions més divertides.

 7. Anonymous on 27 maig, 2005 at 12:41

  El nombre de las personas que administran este blog sí es relevante. Otra cosa es que tú pretendas que sea irrelevante. Tú te escondes por motivos obvios, lo que demuesta que es relevante. Las situaciones divertidas las encuentras en Diario de Ibiza porque tienes una fijación obsesiva con ese periódico, quizás porque has tenido algún problema con él o porque no te han hecho caso, tú y tus colegas sabréis. A diario las vemos en todos los periódicos, te lo digo como lector compulsivo. ¿O acaso no se dan situaciones más grotescas en El Mundo? ¿No será que tienes algua deuda pendiente con ese periódico, viejos servicios prestados? Y como sabrás, aunque la fuente sea anónima en un diario, eso no exime al periodista de rendir cuentas a la justicia. Vuestro anonimato encierra unos intereses que en muchas ocasiones poco tienen que ver con dar información a los lectores. Por cierto, en los periódicos saben rectificar, algo que vosotros pocas veces demostráis. Dad la cara. Lo que hacéis es de cobardes.

 8. Anonymous on 27 maig, 2005 at 14:05

  Treballo al Diari i aquí l’únic que està al corrent d’EC és un que es mou més per Internet i que avisa als altres quan hi alguna cosa que parla de naltros. Acabo de veure aquestos comentaris i tot plegat em sembla patètic. L’única persona que hi posa una mica de seny és aquest comentari que diu que si el Diari va cridar a l’Ajuntament per comprovar una cosa vol dir que aquí es fan les coses com cal. I aquí es mira tot, incloses les nombroses trucades anònimes que ens denuncien alguna cosa.
  Només hi ha una cosa que qualsevol periodista responsable li pot retreure a Eivissa Confidencial, i és que els seus administradors no s’identifiquin. Fonts anònimes (pels lectors) en tenim tots i això ens permet publicar moltes notícies, però els mitjans responsables són responsables, entre d’altres raons, perquè hi ha algú que respon del que publiquen, algú a qui es pot denunciar en cas necessari. En aquest sentit, valtros anau per Internet de i-responsables. Per protegir-vos i també per no ver de rendir comptes.

 9. Eivissa Confidencial on 27 maig, 2005 at 15:09

  Només un parell de coses:

  – Evidentment a El Mundo es donen situacions molt més grotesques, i sovent ens hi referim. D’altres són el pa de cada dia i ja no les comentam per avorriment. En tot cas, posats a comparar les notes crítiques d’un i altre mitjà, no crec que la cosa sigui tan desequilibrada. Potser és que alguns, com es diu més amunt, només ens llegiu quan parlam de vosaltres.

  – Eivissa Confidencial també contrasta les informacions que presenta com a tals. Si no tenim forma de contrastar-ho ho deim, o deixam clar que es tracta només d’un rumor. Més d’una vegada ens han enviat missatges, anònims o no, i quan hem respost posant en dubte les coses que ens volien fer publicar hem obtingut la sorpresa per resposta. En definitiva que, posats a comparar, potser no sóm els que menys contrastam les notícies.

  – Ben segur va ser una bona idea trucar l’Ajuntament per informar-se de l’estat de la tramitació del PGOU (així com trucar a ERC per saber la seua postura sobre el retard del Pla Especial, notícia que es va obtenir llegint aquest bloc). El que no crec que fos tan bona idea es publicar que se’ls havia preguntat per idees absurdes que tenien l’origen en missatges anònims que demostraven desconeixement de la normativa urbanística i de la situació real del PGOU de Vila.

  – El nostre anonimat, finalment, és més per protegir les fonts que per protegir-nos a nosaltres. I com ja hem dit alguna vegada, si ens equivocam hem de rendir comptes com qualsevol. És més, qualsevol lector ens pot deixar en evidència amb el seu comentari. Tan anònim com nosaltres, per cert.

 10. emprenyo on 27 maig, 2005 at 15:30

  A mí també em pareix lo pitjor d’aquest blog aquesta dèria de mantenir l’anonimat, quan hi ha blogs perfectament identificats.
  No és cert això de què vosaltres rendiu comptes com qualsevol. Si fos així suposo que no tendreu inconvenient a dir contra qui s’hauria de dirigir una demanda de rectificació o de protecció a l’honor?

 11. Eivissa Confidencial on 27 maig, 2005 at 16:50

  Una demanda? Es presenten al jutjat, no? Si tenia fonament, ja ens trobarien.

  Per d’altres comentaris, correccions, peticions o suggeriments, tenim un e-mail a la part superior esquerra de les vostres pantalles.

 12. ANONIM! on 27 maig, 2005 at 17:34

  Jo volia fer un vot a favor de l’anonimat dels autors d’Eivissa confidencial i de l’anonimat dels col·laboradors que així ho desitgin i un vot en general a favor de fer una mica de cas a aquell antic proverbi xinés:

  “Cuando el dedo apunta a la luna, solo los estupidos, los tikis-mikis o las señoritas desocupadas preguntan de quien coño es el dedo”.

 13. Anonymous on 27 maig, 2005 at 17:52

  Va, no siguem innocents. Tots som conscients què si això d’Eivissa Confidencial s’aguanta és per l’anonimat dels que ho fan i dels comentaris. No sé si han fotut mai la pota, però si ho han fet tampoc crec que tengui una gran transcendència. No crec que sigui just ficar aquest blog al mateix nivell que els grups empresarials que tenen mitjans de comunicació a Eivissa i que tenen, òbviament, una incidència (i una influència)social incomparablement més gran.

 14. Anonymous on 27 maig, 2005 at 19:43

  A l’anònim de les 5:34:
  Però què passa quan el dit (i el cervell que hi ha darrere) s’equivoquen i en comptes de senyalar la lluna te’l fiquen a l’ull? Llavors, convé o no saber de qui cony és el dit?

 15. Anonymous on 27 maig, 2005 at 20:03

  Ja en teniu de poca feina!!!!!

  visca sa pixa.

 16. Anonymous on 27 maig, 2005 at 20:32

  esta discusion no seria posible en un periodico.

  a los del diario, decirles que no entiendo porque se ponen en este plan, en este blog se han dicho cosas muy ciertas sobre algunas cuestiones, que el diario NO se atreveria a publicar.

  la prensa local, con sus anuncios inmobiliarios,de contactos, etc, esquelas y publicidad institucional ya puede vivir. xq no prueban a hacer un poquito, poquito, poquito de periodismo de investigacion… cual ha sido la ultima EXCLUSIVA que ha sacado el diario…, lo unico que hacen es ir a las conferencias de prensa, plenos (pej. uno del ayto de San Jose de la legislatura pasada donde el redactor se durmio.. al despertarse apunto cualquier cosa y el RIDICULO del diario al dia siguiente fue MAYUSCULO, puesto que los demás´periodicos daban cuenta de un presunto escandalo y ellos claro ni se habian enterado…)

 17. Eivissa Confidencial on 28 maig, 2005 at 00:01

  Hem hagut de restringir els comentaris per un problema de spam. Perdonau les molèsties.

 18. Eivissa Confidencial on 30 maig, 2005 at 10:07

  Per si algú no ho ha entès, spam és posar missatges repetitius a totes les notícies, amb insults o altres comentaris fora de lloc.

 19. Eivissa Confidencial on 7 juny, 2005 at 09:34

  No comencem, per favor.

 20. Eivissa Confidencial on 7 juny, 2005 at 10:44

  Lamentablement el sistema no permet editar comentaris, només suprimir-los. Si tu poses el que poses, ja saps que serà retirat perquè no és la primera vegada.

TORNAR A LA PORTADA

Enquesta

S'està consolidant Vicent Serra com a líder del PP?

Veure Resultats

Loading ... Loading ...

Activitat recent