Treballs nocturns de la policia municipal

30 maig, 2005
By

Alguns bars musicals de Vila fa una temporada que reben visites constants de la policia municipal, demanant permisos i precintant equips de música. De fet, alguns dels locals més freqüentats (especialment al barri d’Es Pratet, però no exclusivament) han vist com no podien obrir les portes algun cap de setmana. L’explicació que d’aquest nou afany per controlar els permisos i els nivells de remor dels bars no és clara. Es pot tractar tant de denúncies entre locals competidors com de queixes dels vesins afectats.
En aquest context, es va parlar molt d’una imatge més que curiosa que es va poder veure amb motiu de l’obertura d’un bar nou. El mateix dia de la inauguració ja va tenir la visita d’una parella de la policia local. La sorpresa dels habituals de la zona va ser que un dels policies era ni més ni menys que el conegut porter d’un local que està literalment al carrer del costat.

4 comentaris a Treballs nocturns de la policia municipal

 1. setze jutges d'un jutjat... on 31 desembre, 2006 at 12:07

  la forma en que es fa la vista gorda en aquest tema sí que és despatarrant

 2. calces d'estopa on 31 desembre, 2006 at 13:31

  Vista gorda? aquí hi ha bruxes! que se’n han emportat un fil de comentaris prou sucosos!!

 3. calces d'estopa on 31 desembre, 2006 at 15:31

  EC, esborrar el Ritual Romà de l’exorcisme del comentari anterior infringeix el dret fonament a la llibertat religiosa, etc..

  “Quomodo té vocaris?”


  Resposta d’EC: I posar llargs textos incomprensibles per als lectors infringeix les nostres normes.

 4. calces d'estopa on 31 desembre, 2006 at 16:58

  Aiximateix! , i quina norma o criteri d’inteligibilitat infringien els comentaris esborrats, apart de la veracitat ?

  Heu demanat disculpes a ningú mes darrerament i no ho sabíem ? ,No es que em sembli malamanet pero el vostre sentir penitencial en ocasións de goig i celebració com el Nadal comencen a esser preocupants… Jo esperaría a la Quaresma i la Setmana Santa “Allà hi haurà els plors i el cruixit de dents” Lluc 13:28,

  P.S. I jo no subestimaria a cap lector…;-)..Vade Retro Satana , Numquam Suade Mibi Vana,Sunt Mala Quae Libas , Ipse Venena Bibas

TORNAR A LA PORTADA

Enquesta

S'està consolidant Vicent Serra com a líder del PP?

Veure Resultats

Loading ... Loading ...

Activitat recent