Matutes principal accionista de TUI, diu la premsa

26 març, 2005
By

Segons publica l’edició d’aquest dissabte del diari AVUI, el Grup Matutes ha esdevingut el primer accionista del majorista alemany TUI. D’acord amb la informació difosa pel diari, aquest seria el resultat de la venda d’un paquet d’accions de TUI per part del grup mallorquí RIU. RIU, Matutes i la CAM varen participar fa uns mesos en una operació que els va portar a formar part del nucli dur de l’operador turístic. Abel Matutes forma part des d’aleshores de la direcció de TUI.
La notícia, ratificada per altres diaris nacionals i internacionals, no acaba d’encaixar amb les dades conegudes fins ara sobre l’estructura de propietat de TUI. Segons les dades fetes públiques en el seu moment, Matutes es va fer amb un 2,9% de l’empresa, i no el 8,1% que ara se li atribueix. Tampoc consta que hagin adquirit accions fins a sobrepassar el 5%, cosa que la llei alemanya obliga a fer públic.

Un comentari a Matutes principal accionista de TUI, diu la premsa

  1. vilera on 30 març, 2005 at 15:47

    La TUI va fer durant tota la passada legislatura declaracions incendiàries i apocalíptiques,sobre la política turística del Pacte de Balears, l’ecotaxa, etc. I ara, Matutes estenguent els seus tentacles. No és que tengui res a veure però son un indici de les bones relacions entre TUI i alguns empresaris del PP i s’expliquen moltes coses.

TORNAR A LA PORTADA

Enquesta

S'està consolidant Vicent Serra com a líder del PP?

Veure Resultats

Loading ... Loading ...

Activitat recent