El PP protegeix Mallorca mentre urbanitza Eivissa

28 març, 2005
By

L’aprovació per part del Consell d’Eivissa del Pla Territorial Insular (PTI) comporta, entre d’altres coses, l’entrada en vigor de la reforma de Llei d’Espais Naturals aprovada a finals del 2003. Aqueixa reforma fa que a les Àrees Naturals d’Especial Interès d’Eivissa i Formentera siga possible fer-hi cases, a diferència del que passa a Mallorca i Menorca.
Per accentuar el contrast entre la política del PP a Mallorca i a les Pitiüses (allà no s’ha tornat endarrera la inedificabilitat de les àrees naturals decretada a l’anterior legislatura), només un parell de dies abans d’aprovar-se el PTI, el Govern Balear va iniciar la tramitació del PORN de la Serra de Tramuntana. Segons explicava Diari de Balears, aquest instrument d’ordenació protegeix cautelarment una zona de 62.623 hectàrees (el Pacte pretenia preservar-ne 85.000 però pareix que no ho va arribar a fer) que s’afegiran a les 13.981 que ja estan protegides a Balears.


Zona protegida de la Serra de Tramuntana (Mallorca)

Enllaç d’interés: Pla Territorial de Mallorca.

3 comentaris a El PP protegeix Mallorca mentre urbanitza Eivissa

 1. eivissenc on 28 març, 2005 at 10:53

  realment és trist que la força que va obtenir el pp eivissenc a les eleccions (fins al punt que en Matas els deu la presidència) només serveixi per aprovar excepcions urbanístiques.

  perquè no fan servir la seua força dins el pp de balears per beneficiar els interessos generals de tots els eivissencs?

 2. Anonymous on 28 març, 2005 at 18:02

  El PP mallorquí no té el que s’ha de tenir per tornar endarrera la normativa del Pacte. Només a Eivisssa som a prou desgraciats que fan el que volen. Perquè no hi ha oposició.

 3. vilera on 30 març, 2005 at 15:43

  Des de Mallorca ja es va be impulsar la desprotecció d’Eivissa i Formentera. Així es lleven 2 competidors turístics d’enmig d’una tacada. Quan ho veurem clar?

TORNAR A LA PORTADA

Enquesta

S'està consolidant Vicent Serra com a líder del PP?

Veure Resultats

Loading ... Loading ...

Activitat recent