El conseller que havia de ser i pareix que no és

30 març, 2005
By

Conten que fins i tot membres del PP reconeixen que les expectatives dipositades en el conseller José Miguel Mayans (responsable d’Agricultura i Medi Ambient) no s’estan complint. Al seu moment es deia que era l’esperança blanca d’un equip de govern del Consell marcat per la falta d’experiència. Aquestes expectatives defraudades haurien fet que quan es triaven consellers no electes es rumorejàs que en nomenarien un nou d’Agricultura perquè l’àrea no estava funcionant bé.
Pel que fa a Medi Ambient, pareix que la conselleria ha anat vivint de rendes. És a dir, fent funcionar els projectes preparats pel Pacte la passada legislatura. Aquests projectes són bàsicament l’adequació de l’abocador (projecte que el PP va rebutjar en el seu moment i que ara ja està donant resultats), el Pla d’Emergència (adjudicat pel Pacte abans de deixar el govern, però presentat recentment pel PP com a cosa pròpia) i la restauració d’una pedrera de prop de Cala Tarida.

El projecte de restauració de la pedrera és també un bon exemple del bloqueig que exercien els ajuntaments del PP sobre els projectes del Pacte. Aquest en concret tenia ja l’aprovació del Govern Balear durant l’etapa progressista, però es va paralitzar perquè l’Ajuntament de Sant Josep no va arribar a donar la llicència. Quan “els seus” tornaren a manar, pareix deixaren de trobar-li pegues i el projecte està en marxa.

3 comentaris a El conseller que havia de ser i pareix que no és

 1. Rich Beem on 30 març, 2005 at 09:28

  Sobre les pedreres, hi ha dos projectes diferents, però veïns, a la carretera de Cala Tarida. Un promogut per algunes associacions de la Pimeef i un altre promogut per una empresa privada. El primer va una mica més avançat que l’altre.
  Sobre en Mayans, possiblement sigui una de les “decepcions” d’aquest equip de govern (de molts no s’esperava res bo, per tant no “decepcionen”)

 2. jordier on 30 març, 2005 at 15:26

  Pel que se, aquest projecte que dius que promouen associacions de la PYMEE és el del Consell. Fa uns 3 anys, quan es va presentar el projecte de restauració de la pedredra ja es va dir que s’havia arribat a un pre-acord amb la PYMEE perquè ho gestion s. El que hauria d’explicar el PP és perquè ho ha tengut 2 anys paralitzat i ara ho presenten. Per fer veure, com en altres casos, que és una iniciativa seua?
  Si fos així seria una irresponsabilitat més.

 3. mateuera on 30 març, 2005 at 18:09

  Sí, jo també he sentit parlar d’aquesta decepció d’en Mayans.
  Pareixia una altra cosa, però no ho és i est per veure què aporta en Medi Ambient (supòs que a Agricultura anir millor perquè el PP domina la majoria de l’espectre rural i és influenciable, per tant).
  Pèro, vaja, no oblidem que arrass a en Santi Ferrer a Formentera. Un altre que començ amb molt bona premsa i que s’an desinflant fins a arribar a tenir actituds impopulars.
  De totes formes, em fa més mal d’ulls pijos (en sentit social)com el seu “amic”, batle de Formentera, o n’Stellita. “O, sea!”

TORNAR A LA PORTADA

Enquesta

S'està consolidant Vicent Serra com a líder del PP?

Veure Resultats

Loading ... Loading ...

Activitat recent