(Encara) més sobre Ses Feixes

26 gener, 2005
By

Que l’abocament de residus de tot tipus és la forma preferida d’alguns propietaris de ses Feixes per adquirir drets urbanístics no és nou. En darrera instància, l’argument més utilitzat en contra de la protecció de la zona humida és que en realitat està totalment degradada i és un niu de brutor. Però no deixa de ser sorprenent la impunitat amb què alguns segueixen fent abocaments incontrolats. De fet, no se sap de ningú que hagi estat mai sancionat per una pràctica com aquesta.
La fotografia que il·lustra aquesta nota ens asseguren que és d’una feixa propietat de la família d’un molt alt i honorable càrrec polític del PP. Com que no ho hem pogut comprovar directament, ens estalviarem citar cap nom. En tot cas, la denúncia queda publicada.

El GEN denuncia il·legalitats al PGOU
D’altra banda, el grup ecologista GEN va fer pública ahir la seua primera al·legació contra el PGOU de Vila, en la qual denuncia la il·legalitat de la urbanització de ses Feixes, per ser una àrea inundable, declarada BIC i amb notable valor ecològic. Podeu consultar el text sencer fent click aquí.

5 comentaris a (Encara) més sobre Ses Feixes

 1. dolçainer on 26 gener, 2005 at 07:40

  Si no vaig errat, la fotogafia de més amunt és de l’antic solar de “servicios Palau”, just darrera de la plaça de bous, Vaig bé? Si és que sí ja podeu posar el nom del molt alt i honorable càrrec ben tranquils

 2. Un indígena on 26 gener, 2005 at 08:38

  “(…) la denúncia queda publicada”? De cap manera. Ja podem bramar, cridar i escandalitzar-nos des d’aquesta humil (però digna) plataforma. És inútil. Documents! Tramitació administrativa! És l’únic que funciona (quan funciona). La resta són tertúlies de cafè. Qualsevol particular o entitat pot entrar un simple escrit de denúncia a l’Ajuntament. Només aleshores l’Ajuntament estarà obligat a actuar. Abans el GEN ho feia i obligava les administracions a actuar. Ara crec que s’estima més anar directament al jutjat, que és l’altra via. La meva predicció: aquí no passarà res.

 3. joanera on 26 gener, 2005 at 09:52

  Es pot sebre per què cumunistes i republicans callan? Haurien de tenir vergonya del que varen votar en el PGOU. Tornaran a votar a favor ara que saben moltes més coses d’aquest PGOU?

 4. vilera on 26 gener, 2005 at 11:31

  Efectivament, és la feixa del germà del president, un dels molts beneficiaris amb les seues empreses de que el seu germà Pere estigui on és. Quan el PP bramava perquè la feixa de la família de Pilar Costa havia quedat fora del BIC no deia que la del germà de Palau també i ara veim que la utilitza d’abocador.
  Això és una infracció urbanística. L’Ajuntament hauria d’actuar.

 5. eivissenc on 26 gener, 2005 at 12:31

  veig que són ben contundents les al·legacions del gen. no pens que facin canviar d’idea ningú, però queda dit. més remor fan els propietaris…

TORNAR A LA PORTADA

Enquesta

S'està consolidant Vicent Serra com a líder del PP?

Veure Resultats

Loading ... Loading ...

Activitat recent