L’escandol urbanístic i la successió de l’alcalde

26 gener, 2005
By

En cercles polítics de Santa Eulària a pocs se’ls escapa que l’escàndol per la reclassificació d’uns terrenys del tinent d’alcalde pot afectar significativament el seu futur. Vicent Riera, que és el responsable d’urbanisme, no ha dissimulat massa mai les seues ambicions successòries, encara que és evident que no és l’home de consens per substituir l’alcalde en un futur. Hi ha qui sospita fins i tot que algun dels seus rivals dins el PP hauria pogut contribuir a alimentar l’escàndol a nivell mediàtic, si bé no n’hi ha cap evidència concreta.
I mentrestant, l’oposició desapareguda
Des que Diario de Ibiza va publicar l’exclusiva dissabte passat, no hi ha hagut pronunciaments significatius de cap portaveu de l’oposició en quatre dies. Alguna declaració contundent és amb tota probabilitat el que s’hagués necessitat per posar en marxa un cicle mediàtic i traslladar l’escàndol al conjunt de mitjans de comunicació. El mateix es podria dir dels col·lectius ecologistes i proteccionistes, que pel que sembla de moment tampoc no han dit res.

7 comentaris a L’escandol urbanístic i la successió de l’alcalde

 1. dolçainer on 26 gener, 2005 at 07:45

  Això és el que passa sempre, que la oposició no existeix. Es passen la vida vegetant, esperant que algú els voti per llàstima o per equivocació, per això no ha guanyat mai enlloc si les forces socials i els mitjans no els han fet campanya indirectament, desgastant al PP. A més, després, s’han comportat com uns desagraïts i uns incapaços

 2. Un indígena on 26 gener, 2005 at 08:12

  Escàndol? Quin escàndol? Més que escàndol, la corrupció urbanística municipal podríem dir que ja és tradició a les Pitiüses. A qualsevol país civilitzat, un ajuntament corrupte com el de Santa Eulària seria un regal per a l’oposició i per als mitjans de comunicació. Però ja se sap: Eivissa is different. Potser l’explicació s’escapa del terreny polític i hauríem d’anar a trobar-la en el camp de l’antropologia. Un altre dia, però.

 3. eivissenc on 26 gener, 2005 at 12:03

  Sort tindran si no acaben pujant les escales dels jutjtats (per cert, ara si canvien l’edifici haurem de canviar l’expressió, no?). Vull dir que hi ha moltes tradicions que són tant delictives com la “cosa nostra”. Clar que sempre hi ha algun jutge que es des nostros i es salven…

 4. vilera on 26 gener, 2005 at 12:57

  Jo ja no crec en els jutges que tenim aqui. La darrer de Joan Carlos Torres, jutge degà d’Eivissa,i que ha sortit els darrers dies a Ultima Hora, sobre el tema de les llicències il·legals a es Cubells sí que és de jutjat de guàrdia. No considera necessari imputar al regidor d’urbanisme, en Reganes, ni cridar a declarar als funcionaris de l’ajuntament. Increible¡
  En el tema de Santa Eulària tampoc faràn res.

  Segur que qui s’està alegrant de tot l’escàndol de Vicent Ribas de Santa Eulària és algún altre regidor de l’equip de govern, el d’esports, per exemple.

 5. Un indígena on 26 gener, 2005 at 13:53

  Que l’alcalde i sobretot el regidor d’urbanisme i els tècnics (i no m’oblido del famós comissari) de Sant Josep no hagin estat processats fins a dia d’avui és un miracle, una vergonya per a Eivissa, i una mostra palmària del bon funcionament de la cosa nostra, lamentablement tan nostra.

 6. eivissenc on 26 gener, 2005 at 15:38

  no fiava gaire d’en Torres. Ja va quedar en evidència, entre d’altres, amb el cas de na Pilar Costa contra el Mundo. però per això està l’audiència de Palma.

 7. vilero24 on 27 gener, 2005 at 15:13

  todos peperos son iguales

TORNAR A LA PORTADA

Enquesta

S'està consolidant Vicent Serra com a líder del PP?

Veure Resultats

Loading ... Loading ...

Activitat recent