Més il·legalitats a ses Feixes, segons el GEN

29 gener, 2005
By

La segona al·legació del GEN al PGOU denuncia més il·legalitats en l’ordenació prevista a ses Feixes des Prat de Vila. En concret, es diu que el sector no compleix els requisits exigits per la llei i els tribunals per ser declarat sòl urbà. Algún mitjà ha preferit donar més importància a la foto que reproduim a continuació, però el cert és que l’al·legació és una nova càrrega de profunditat contra la viabilitat jurídica del PGOU. Destaquen també les referències a l’Avanç de PGOU aprovat el 2003. Per llegir l’al·legació sencera, faceu click aquí.


Vista de Dalt Vila que quedaria anul·lada amb la urbanització de ses Feixes

7 comentaris a Més il·legalitats a ses Feixes, segons el GEN

 1. jordier on 30 gener, 2005 at 16:09

  Esperem que tota aquesta feina serveixi i l’Ajuntament en faci cas. Els ciutadans veim massa sovent que les institucions, sobretot les governades pel PP, se salten la llei quan volen i no passa res (quasi mai). Esperam que l’Ajuntament demostri més sensibilitat i rectifiqui. Encara són a temps.

 2. dolçainer on 30 gener, 2005 at 17:50

  Idò mirau, jo no en tenc massa confiança. Avui mateix Miquel Ramon surt a Ultima Hora diguent que el PP va qualificar ses Feixes com sòl urbà de forma arbitrària i il.legal perquè, evidentment, no en reuneixen les condicions, i ara van ells i fan el mateix amb tot el que en quedava de rústic a la zona! Deu ser que no volen ser menys. Deu ser que, a Eivissa, dedicar-se a la política comporta haver-se de carrregar, necessàriament, algun bocí d’illa.

 3. mateuera on 30 gener, 2005 at 19:41

  This post has been removed by the author.

 4. mateuera on 30 gener, 2005 at 19:45

  ¿EC no pensa denunciar el canvi de jaqueta de en Miquel Ramon i Esquerra Unida? ¿ARa el Pla es bó? M’han dit que en Ramon i en Rubio renegaven del Pla i del PSOE i ara el defensen asèrrimament. A més en Ramon es fica amb el GEN i ell pareixia que defensava lo mateix. Quina barra? Tot lo que es fa per una cadira i el finansament dels comunistes

 5. Un indígena on 31 gener, 2005 at 08:57

  Però algú pensava que els socialistes, en arribar a un ajuntament, estarien immunitzats contra la corrupció urbanística o què? Ah, és clar, l’esquerra és honesta per naturalesa, no? Deu ser això.

  Ibisencos ilusos…

 6. jordier on 31 gener, 2005 at 14:59

  L’esquerra autèntica sí és honesta. Un altra cosa és que fins i tot en l’esquerra hi ha pseudofatxes, arribistes, oportunistes, etc. Neteja general i tornar a crear il·lusió el 2007.

 7. rafaler on 3 febrer, 2005 at 10:36

  Indígena: d’acord amb tú però mos oblidam que a l’ajuntament de Vila hi ha també regidors d’altres 3 partits. Per acció o per omissió en son igual de responsables. No els vulguem llevar culpes que les tenen totes per badocs.

TORNAR A LA PORTADA

Enquesta

S'està consolidant Vicent Serra com a líder del PP?

Veure Resultats

Loading ... Loading ...

Activitat recent