Més canvis a l’autopista per mor de la planta?

29 novembre, 2006
By

La consellera Mabel Cabrer diu que la planta precintada per la justícia ja no els fa falta i que la desmantellaran. Suposam que, a diferència del que varen fer la primera vegada que la varen paralitzar, esperaran el permís del jutge per a desmuntar les estructures, però la gran incògnita és que passarà amb les obres. Contràriament al que diuen, les estructures de formigó que queden per fer a l’autopista de l’aeroport no són poques.
Observant els treballs es pot veure que la trinxera està pràcticament tota forrada de formigó als laterals, però que a penes s’havia començat a cobrir el tram de fals túnel. En tot cas, és un fals túnel que ningú sap exactament quina longitud havia de tenir perquè s’ha especulat amb la possibilitat de modificacions. Ara no seria d’estranyar que fessin de la necessitat virtud i es reduís o eliminàs pràcticament el fals túnel. No seria la primera alteració substancial del projecte que es decideix de forma precipitada i sense els tràmits legals corresponents.

12 comentaris a Més canvis a l’autopista per mor de la planta?

 1. Anònim on 29 novembre, 2006 at 10:15

  POCAVERGONYES

 2. Anònim on 29 novembre, 2006 at 11:26

  Encara estic esperant que un jutge obri diligències pes borns que hi havia aquest estiu. No sé si m’enteneu…

 3. amb seny! on 29 novembre, 2006 at 12:17

  podria ser que es canvis anunciats desde can funoll fins s´airoport, arribin fins miro,fa molts de dies que no avancen en aquell tram i seguint es plànols originals quedava molt de formigó per ficar-hi…
  AMB SENY QUE TOT POT CANVIAR ……MÉS!!!!!!!

 4. Anònim on 29 novembre, 2006 at 18:43

  A vore si sa plogudeta d’avui deixa descansar sa colla de tant barrinar…

 5. Aviso para ExC on 29 novembre, 2006 at 23:23

  Este viernes, a las 8,30, en el bar El Cruce, nos reunimos la gente de la Plataforma de Sant Rafel y necesitamos que venga alguien de los grupos de trabajo de ExC para explicarnos unas cosas. Ya sabemos que coincide con la conferencia del club del Diari, pero como ya no podemos desconvocarla, es importante que vengáis algunos/as a Sant Rafel.

 6. Anònim on 30 novembre, 2006 at 00:01

  Voldria plogués a prou que tots es clots s’omplissin d’aigua, es negassin totes se màquines i hi hagués aprou fang que no poguessin treballar en 1 mes.

 7. zipi on 30 novembre, 2006 at 00:12

  5, ¿para que?, los jodidos somos los de a pie, que vosotros ganeis las elecciones pero que las careteras se acaben antes del verano, que muchos vivimos del turismo, no somos funcionarios ni aspirantes a políticos.

 8. no t'entenc on 30 novembre, 2006 at 11:08

  eso, zipi, eso, que las carreteras se acaben, bien o mal, a tuerto o a derecho, con defectos garrafales o sin ellos, pero que se acaben, se planten unas cuantas matas en las medianas y quede todo monísimo para que “el turismo” siga llenando las discotecas. Hay que ver qué estrechez de miras…

 9. foraster on 30 novembre, 2006 at 18:53

  Creia que los que se juntaban de San Rafael con EPC eran gente del pueblo y no Plataforma ,que pasa? Que ahora despertais o que. Desde cuando hay dos plataformas,yo pensaba que eran la misma y ademas que me parece penoso que a estas alturas se os deban de explicar no se que cosas o es que hay gente “interesada” a subirse al “Carro”porque no sabe donde meterse. Amb seny

 10. Alejandro on 30 novembre, 2006 at 22:31

  “foraster”: No te hagas pajas mentales, que la Plataforma no es el PP o el PSOE. En la Plataforma no hay divisiones ni nadie “interesado” en subirse a otro “carro” que no sea el suyo propio; pero, como no todos los de la Plataforma estamos metidos en los grupos de trabajo de ExC, pues simplemente queremos que nos expliquen lo que están “cociendo” y, si quieren, vendrán y nos lo contarán, a los de la Plataforma y a toda la gente de Sant Rafel que quiera estar y punto.
  Lo que espero es que tú no estés ni en un sitio ni en otro porque, si no, ¡Vaya “fichaje”!

 11. nativo on 30 novembre, 2006 at 23:11

  Desde luego cada vez está mas claro que el PP es como Atila, porque “allá donde pisa no vuelve a crecer la hierba”. Espero que la Justicia también haga su presencia en Eivissa que falta nos hace.

 12. Anònim on 30 novembre, 2006 at 23:59

  Per cert, algú sap com ha anat l’assablea del Psoe de Vila?

TORNAR A LA PORTADA

Enquesta

S'està consolidant Vicent Serra com a líder del PP?

Veure Resultats

Loading ... Loading ...

Activitat recent