Premien el propietari del Bora-Bora a les NNSS

31 agost, 2006
By

Segueix a exposició pública l’Avanç de les Normes Subsidiàries de Sant Josep, que va aprovar el consistori a finals de juliol. Una de les notes destacades del nou document urbanístic és que apareixen multitud de zones urbanes noves “per serveis o consolidació”. Això vol dir que es declaren urbans els terrenys sense que prèviament hi hagi hagut un procés regular d’urbanització (aprovació de pla parcial, etc.).
Una de les zones on hi ha una bona franja d’aquestos nous urbans és a Platja den Bossa, entre Space i el carrer que surt a Ca na Palleva. Segons sembla un dels principals beneficiats per aquesta reclassificació urbanística és el propietari del Bora-Bora, un dels locals més problemàtics de la zona. Una instal·lació que fins i tot José Manuel Bar, el delegat del govern, s’atreveix a assenyalar com a causa de la degradació de l’ordre públic que es viu en aquella franja de la platja. Passat l’estiu, també sembla que l’Ajuntament els ha obert un expedient per funcionar irregularment.

23 comentaris a Premien el propietari del Bora-Bora a les NNSS

 1. saliner on 31 agost, 2006 at 09:42

  i el DC-10… llegiu l’Ultima Hora d’avui

 2. amb seny! on 31 agost, 2006 at 10:05

  clar que si hem de premiar sa gent que es porta bé, es veu que en rosello també s´ha portat be perquè s´ha recalificat un terreny…
  AMB SENY QUE SI MIRAN ES TERRENYS QUE S´HAN RECALIFICAT A SES NNSS SABREM SA GENT QUE ES “PORTA BÉ”!!!!!

 3. Un indígena on 31 agost, 2006 at 10:09

  Bora-Bora, DC-10, Km.5 per una banda. Ajuntaments i Consell per l’altra. Impunitat a tot arreu. Així funciona Eivissa.

 4. memoria on 31 agost, 2006 at 13:39

  recordau que Space no es den Rosello, es den Matutes

 5. eivissenca on 31 agost, 2006 at 15:52

  vaaajaa la meva familia té un terreny per la zona d’Es Port des Torrent, bé i akesta zona on hi te el terreny està partida per una carretera bé a la banda dreta (o esquerra, depenguent d’on ho miris) s’ hi pot construir i per casualitat en akesta zona hi viuen dos que treballen a l ajuntament del PP i a l altra part k no es pot construir nomes hi viu gent normal.
  Be i en aket terreny propietat de la meva familia fa un any o aixo es va konvertir en un “abocador” on els camions es varen dedikar a tirar-hi la bossa, grava, i els operaris del servei de neteja i els ke es dediken a podar els arbres tambe ho tiraven tot alli i quan varem obligar a fer-ho net (despres d uns kuants messos ho varen fer) a les setmanes s ‘ hi varen instralar camions la grava i una kaseta de prefabricacio per obres, i tot sense el permis del propietari i per cert crec k va ser l’ alcalde ki ho va autoritzar.
  i despres diuen de Marbella ”

 6. sepharad on 31 agost, 2006 at 16:13

  La major part dels negocis de s’illa, i sobretot els negocis de nit i drogues d’Eivissa, estan en mans de fidels servidors del partit que governa a ses Illes. Amb aquestes reclassificacions es comprova els negocis que més sous fan embrutant i més col·laboren amb el model turístic que difon el Partit Popular.

 7. Juan Manuel Grijalvo on 31 agost, 2006 at 16:54

  Aunque pueda parecerlo, no es un “off topic”.

  Dice Edward de Bono:

  “Perception is real even when it is not reality”: la percepción es real incluso cuando no es la realidad.

  “If you do not design the future someone or something else will design it for you”: si no decide el futuro según sus designios, alguien o algo lo decidirá por usted.

  “We may need to solve problems not by removing the cause but by designing the way forward even if the cause remains in place”: puede que necesitemos resolver problemas sin suprimir la causa. Hemos de diseñar el método para seguir adelante incluso si la causa sigue existiendo.

  “Traditional thinking is all about ‘what is'; future thinking will also need to be about what can be”: el pensamiento tradicional sólo trata de “lo que es”; el pensamiento futuro ha de tratar necesariamente lo que puede ser.

  “Effectiveness without values is a tool without a purpose”: la efectividad sin valores es una herramienta sin una finalidad.

 8. EsVedra on 31 agost, 2006 at 18:26

  OLE OLE I OLE:

  Si ja ho deia jo que els partits més enllà del PSOE serveixen de molt¡¡¡¡

  http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2040922

  Les autovies investigades per la UE¡¡

  NO VOLEM UNA ILLA DE CIMENT

 9. Anònim on 31 agost, 2006 at 19:15

  L’amo des Bora-Bora no és un amic personal del SR. Asnar?

 10. Maria del Pilar on 31 agost, 2006 at 19:48

  ESO IBA YO A PREGUNTAR, 9:

  HACE UN PAR DE AÑOS, LOS DEL BORA-BORA SE QUEJABAN DE QUE SUFRÍAN LA “PERSECUCIÓN” DEL AJUNTAMENT Y APUNTABAN A UN CONOCIDO AFTER DE PLATJA DEN BOSSA, COMO AUTOR DE LAS DENUNCIAS…CÓMO PUEDEN CAMBIAR LAS COSAS DENTRO DEL PP, JEJEJE

 11. tururu on 31 agost, 2006 at 21:13

  si voleu anar a passar un bon dia de platja passau es diumenge per es bora-bora i veureu de tot, es com un llibre obert de la fauna ibèrica i d¡altres indrets.

  si no me cansaré de dir-ho:

  no volem una illa de ciment

 12. Ibiza contra Eivissa on 31 agost, 2006 at 22:39

  El PP es un partido cuyos mandamases son los empresarios de la construcción y hostelería. Los mismos que nos llenan la isla de asfalto , cemento y chusma.

  Ellos son los que pagan la campaña electoral y la propaganda en los medios afines.

  Es muy difícil luchar contra esto. Tienen prácticamente todo el poder económico, político y mediático.

  La única esperanza es que los votantes de base del PP castiguen con su abstención o con el voto a otros partidos, esta política contra el pueblo y para enriquecerse los de siempre.

  Toda la platja den Bossa es de Matutes y todos los empresarios son del PP, o le deben “favores”.

  Si no lo remediamos,Ibiza le está ganando a Eivissa.

 13. anònim on 31 agost, 2006 at 22:47

  L’expedient que ha obert l’Ajuntament de Sant Josep és mentre ha estat d’alcalde accidental en Tomàs. Ja veureu quan torni en Joserra lo que tarda en llevar-lo

 14. amb seny! on 31 agost, 2006 at 23:06

  no cregueu ara a finals de septembre sempre posen algunes sancions i prop d´octubre cada any son tan valents que tanquen un dia es bora-bora….

 15. y yo que se on 31 agost, 2006 at 23:45

  yo con lo de los empresarios de ibiza alucino, los que son honrados y serios, y nunca se han metido ni en politica ni politiqueos, callados siempre, pase lo que pase, quizas no comulgando con el PP al 100% o incluso ni a un 50%, pero callados. Quizas seria el momento de que los empresarios “legales” que tambien los debe haber denunciaran a los “ilegales” o es que no se dan cuenta de que les estan haciendo una competencia “desleal” tremenda. Por que bueno, supongo yo que debe existir algun empresario que no sea del PP.

 16. Al límite on 1 setembre, 2006 at 01:45

  El Domingo en antena 3 especial Ibiza:sobredosis de fiesta. drogas, sexo..
  A ver si nos lo acabamos de creer.

 17. xiku on 1 setembre, 2006 at 02:21

  Os habeis enterado vuelven ha hacer el programa de ibiza sobre drogas sexo y fiesta en antena 3 , si ese programa que quisieron denunciar pues este año lo vuelven a emitir el doningo a las 23:45 alguien dirá algo para que no se emita o hay intereses para que cada año se recuerde que aqui en ibiza se puede comprar droga hasta en el supermercado??

 18. mariadelpilar on 1 setembre, 2006 at 02:58

  Cada vez tengo más claro que aquí no hay ideología, sino SENTIMIENTO PEPERO.

  Algo así como el SENTIMIENTO ATLÉTICO.

  En fin, confío en una de las dos cosas:

  O que se agoten los tarros de vaselina en la calle de las farmacias, si vuelve a ganar el pp,

  o que por fin alguien se decida a dar el paso e ir a contracorriente, ¿a ver qué pasa esta vez?

 19. Bentley on 1 setembre, 2006 at 08:14

  El bodegero Florentino Arzuaga , del grupito Burgos que escribe Sánchez Ferreiro , es amigo personal de Asnar , en sus bodegas de Quintanilla de FRanco , perdón de Onésimo , Asnar clausuraba cada verano sus vacaciones con una cena con militantes . Es el papi de Amaya Arzuaga la dise y su mami tiene una fabrica textil en Burgos . Son gente de pasta . El Bora Bora dicen que es el negocio más rentable de Ibiza después de las contratas de las autopistas.

 20. Anònim on 1 setembre, 2006 at 09:50

  Por cierto, alguien sabre algo sobre una presunta reyerta en una discoteca de Platja den Bossa que acabó según se comenta con varios heridos de arma blanca ingresados en la Políclinica del rosario?

 21. romaní on 1 setembre, 2006 at 22:27

  I qué es sap del DESEMBARCAMENT, ACAMPADA I FOC d’en POCHOLO as VEDRÀ ????

  NO VOLEM CIMENT, NI POCHOLOS NI CACICS !!!

 22. .Un cambio deseado on 1 setembre, 2006 at 23:47

  Al viajar por la peninsula al decir soy de Ibiza en seguida ya te preguntan sobre discotecas y droga y borrachera uno se averguenza de ser ibicenco sin tener culpa
  Yo les digo tambiem tenemos la web ibiza btt cicloturismo)

 23. saviner on 4 setembre, 2006 at 21:08

  aixo ja es demasa ens fa falta jutjes que vulguen treballar, per que els amics del PP fan el que lis dona la gana Eivissa i l’amo del bora bora ho es be i del ex cap de gover que cada istiu ens acompanyen per l’illa, i el bora bora i el dc 10 no tenen permis que fan oberts ja dic que sa justicia o algu que no sigui el ajuntament de ST Joep

TORNAR A LA PORTADA

Enquesta

S'està consolidant Vicent Serra com a líder del PP?

Veure Resultats

Loading ... Loading ...

Activitat recent