Matutes continua oferint regals-trampa

29 agost, 2006
By

Llegíem durant el cap de setmana que el Consell defensa la ubicació de la nova depuradora de Jesús, Vila i Puig den Valls a una finca del Grup Matutes que estaven disposats a cedir gratuïtament. Sembla que la proposta no va prosperar perquè el terreny no compleix les característiques exigibles i està ubicat dins una àrea d’alta protecció natural. Sembla estrany que l’Ajuntament de Sant Antoni pogués estar disposat a acceptar la depuradora allí i no una mica més prop de Sa Coma, en un altra finca més ben ubicada. En tot cas, la pregunta principal és què volia Matutes a canvi de cedir els terrenys de la depuradora. S’especula que podria haver intentat que se suprimís la protecció de més extensió de la necessària per a la instal·lació per tal de beneficiar-se’n (es diu que amb la pedrera de S’Espartar), però a la pràctica desprotegir un paratge com aquell és tan difícil que costa de creure. Matutes va oferir durant el govern del Pacte cedir Sa Conillera per a fer-hi una edificació que la llei no permet.


Zona on Matutes i el Consell volen posar la depuradora

30 comentaris a Matutes continua oferint regals-trampa

 1. Eivissa Confidencial on 29 agost, 2006 at 09:38

  Sobre el conflicte de la depuradora, us proposam aquesta enquesta:

  Et sembla bé la ubicació proposada per Vila per a la nova depuradora?

  1: Sí, és millor fer-la al costa de la vella
  2: No, però ells han fet el que han pogut
  3: No, s’ha de situar ben lluny de la ciutat

 2. anònim on 29 agost, 2006 at 09:43

  Matutes no ha regalat res en la seua vida. En el cas de l’oferiment de sa Conillera al Pacte era a canvi de desprotegir tots els terrenys. Aqui deu haver estat igual. Sino de què¡

 3. som de vila on 29 agost, 2006 at 10:11

  Exacte, aquest home no dóna ni es bon dia si no és per interès econòmic. Crec que l’ajuntament ha d’explicar molt bé les martingales que els de semrpe volen fer amb la depuradora.

 4. Anònim on 29 agost, 2006 at 10:35

  A can Abel en regalat es va morir fa molts anys.

 5. Un ingenuo on 29 agost, 2006 at 11:01

  ¿De qué desconfiáis? ¿Es que los mecenas no regalan lo que haga falta? Desinteresadamente, como es lógico… Por el bien del pueblo. Hay que ver cómo sois, oye.

 6. Vedraner on 29 agost, 2006 at 11:39

  Pos si esteu ben encaminats.
  Resulta que els terrenys on pensa “regalar” en Matutes, es troba al costat del que ells mateixos diuen antiga pedra de s’Espartar. Es un forat del qual es va estrure material que mai es va legalitzar com pedrera. Fa un temps els varen intentar legalitzar, com si fos una antiga pedrera inactiva. No ho varen aconseguir ja que mai ha estat donat d’alta com a pedrera i la llei no permet obrir una pedrera a un Anei, pero si permet reobrir una antiga pedrera I aqui estava la mangarrufa, fer passar aquest forat del tot il·legal per una antiga pedrera i obrir-la de nou i forrar-se amb el tema de ses carreteres proporcionant material.
  Ido sembla que tornen a les andades, en aquest cas, destroçant el lloc (m’imagino) i així justificant la obertura d’una pedrera, envoltetgada en un lloc ja perdut i mal oloros. Capisqui???…

 7. anònim on 29 agost, 2006 at 11:49

  Clar¡ Si haguessin aconseguit fer la depuradora allí ja tendrien excusa per crear tota una zona d’explotació. Privada de Matutes, clar. Quina puta barra¡ I ens ho volen vendre com una donació altruista¡

 8. amb seny! on 29 agost, 2006 at 12:28

  a veure si es que te remordiments per haver robat un milio de metres cubics de terra i ara ens vol recompensar…
  AMB SENY AMB SA TERRA!!!

 9. visca eivissa segura on 29 agost, 2006 at 13:36

  EC, estáis los tres bien equivocados. Para una instalación de interés general se puede desproteger lo que haga falta. Además, lo de esos intereses que decís… ¿creéis que alguien en su sano juicio querría construir al lado de una depuradora? eso sólo o hace Tarrés que construye las depuradoras dentro de núcleos urbanos

 10. En Polit Jove on 29 agost, 2006 at 13:51

  Cada pocs dies llegim una nova i divertida entrega de les brillants idees den Matutes per una Eivissa “millor”. Aquest home i es seus cadufus! Por em fa pensar quina serà la pròxima genialitat que sortirà del cap de tot un ex-ministre.Encara sort que no és seu es Vedrà.

 11. La oferta de matutes.. on 29 agost, 2006 at 14:33

  Ventajas..Incoovenientes para el puede ser bueno comprar alguna finca y hacer otro campo de golf con vistas a la ciudad y puerto ctc.
  O ofrecer una balsa de riego como en santa eulalia o para riegos , si tiene que volver el agua al mar mejor las Feixes para frenar el agua salina a la zona es cosa ingenieros si hay demanda agua de riego vale la pena un estudio..

 12. dolçainer on 29 agost, 2006 at 16:20

  hi ha tantes coses que en matutes aconsegueix que semblen impossibles que no sé per què us sorpren res. de fet, recuperar els seus plans parcials que havien quedat desclassificats per les dot era impossible fins que el parlament li va aprovar una llei a mida per a ell. en matas i el seu govern estan absolutament segrestats per aquest personatge i no sé si els convé parar tant el cul com fins ara

 13. de la marina on 29 agost, 2006 at 16:59

  Mai, mai de la vida, n’Abel Matutes Juan(l’altre cosí, homònim, tampoc)no ha fet res de res desinteressadament per Eivissa. Desconfiau del tot de les seues propostes. Sempre tenen trampa amagada. L’honestedat no figura en el seu diccionari. Únicament busca el profit econòmic seu o dels seus. Que Déu ens aaliberi dels seus regals-trampa. Són molt pitjors que els d’ETA. Ha posat sempre la seua feina i intel.ligència al servei dels guanys, la cobdícia i el poder. Té una malaltia, com en Botja. La de n’Abel és la síndrome napoleònica, en versió siciliana. La d’en Boja, és la vanitat, en versió esperpèntica valle-inclanesca.

 14. amb seny! on 29 agost, 2006 at 17:09

  quan es querellerà n´abel contra tots es que l´hem acusat de robar terra???? pero no ho va prometre es dia de sa famosa recompensa….
  AMB SENY QUE ESTIC CANSAT D´ESPERAR!!!!

 15. Nuredduna on 29 agost, 2006 at 17:43

  Segur que l’amo volia qualque cosa a canvi, no és dels que donin les coses gratuitament ni dels que es preocupan per la societat.

 16. shandi on 29 agost, 2006 at 19:37

  N’ABEL FA EL QUE FA PERÒ ENCARA ESTIC ESPERANT LA CONTESTA DE NA PILAR COSTA A TOT ALLÒ DE SA CONILLERA…

 17. Anònim on 29 agost, 2006 at 19:54

  Idò jo crec que seria un lloc molt més idoni per a posar-hi la depuradora, que voleu que us digui. Trob que millor al costat d’una pedrera on no hi viu ningú, que enmig d’una de les zones més habitades de les rodalies de Vila, on a més s’hi planifiquen hotels de cinc estrelles. De fet, jo no crec que, havent-hi aquesta oportunitat, l’ajuntament prefereixi posar-la a ses Feixes.

 18. Populus Versus on 29 agost, 2006 at 22:39

  Odiosa ofrenda, la del dios menor autollamado “Matute”, para un pueblo tantas veces ultrajado por sus sucias manos y su codicia extrema. Corrupcion y despotismo es su emblema, y su bandera el poder manipulable desde su conglomerado de empresas y/o relaciones en el mundo, siempre oscuro, de los llamados poderes facticos.
  No perdamos nuestro futuro, por el envenenamiento enmascarado de un seductor tan vil y cruel, que con piel de corderito, desgarra tan ferozmente la tierra en que habitamos.

 19. Fart de M.... on 30 agost, 2006 at 00:11

  ¿creéis que alguien en su sano juicio querría construir al lado de una depuradora?

  No, construir no. Destruir sí. Reobrint/legalitzant la pedrera de s’Espartar. Que no ho has entès bé?

 20. Tralara on 30 agost, 2006 at 01:06

  Pues res… esperam 3 anys mes a vore si es cracks de vila son capaços de trobar un terreno i mentres nam tiran sa merda on capiga. Ai perdó… ara que no tenen que passar tan de temps a Cana Palleva potser tendran temps de fer feina i tarden menos.
  Matutes en no se perque va regalant terrenos, total el criticaran igual,… ja em direu que cony va aconseguir regalant es terrenos de Sa Caleta i Cala Salada a nes Consell. Pero bueno ja es sap, a ses verduleres els encanta especular….

 21. Eastwood on 30 agost, 2006 at 08:41

  tralara, en Matutes no he regalat res mai, ni un “bon dia”. De moment ha “cedit” fins que li passi pel barret uns terrenys on no té previst fer res. Ni ell dóna abast de carregar-se tot el que té i mentre ens hi deixa jugar. Si la justícia existeix, aquest personatge acabarà processat. El tema està, clar, que està ben relacionat, no només amb el PP, sinó també amb el PSOE, que besa per allà on passa només perquè té diners. Perquè és això l’únic que té: diners.

 22. periodista on 30 agost, 2006 at 09:21

  que lugar hay mas idoneo en ibiza que al lado de una cantera y sin que haya vecinos cerca!esta claro que hay gente que prefiere que los vecinos de ibiza tengan que tener sus ventanas cerradas en lugar de que alguien gane dinero…bueno, esta gente seguramente no vive cerca de la depuradora!si hay beneficio para el pueblo que mas da que alguien particular tambien se beneficie. esto es lo que molesta a quien califica estos regalos de “regalos trampa”!

 23. amb seny! on 30 agost, 2006 at 10:56

  a ver si arreglan la depuradora de sant francesc que yo la sufro en silencio…. porque nadie nunca habla de esta depuradora?????

 24. Anònim on 30 agost, 2006 at 11:54

  22, au va! el lloc més idoni no és un on s’hagin d’instal.lar complicats i costosíssims sistemes d’impusió, tendents a avaries freqüents i sotmesos a quilòmetres de tuberies. Deixemos de ser tan rucs, per favor.

 25. Ràdio Uc on 30 agost, 2006 at 14:19

  Nos mean mientras los diarios y sus dueños como matutes nos dicen que llueve. Rompamos el silencio y la invisibilidad.

 26. Tralara on 31 agost, 2006 at 01:49

  Clint Eastwood, tengués pensat fet res o no, es terrenos estan cedits, o sigui regalats perque ja no tornaran a ser seus mai mes sino des consell. I ja em diras qui mes coneixes que es dediqui a regalar terrenos on no te pensat fer res.

  http://www.diariodeibiza.es/secciones/noticia.jsp?pIdNoticia=86269&pIdSeccion=2&pNumEjemplar=2556&pFechaEjemplar=null

  Més aviat es problema és que hi ha molta gent sectaria, i lo que fan es seus sempre esta molt be (encara que ningu aguanti sa pudor i es barcos fugin des port deportiu) i lo que fa s’enemic sempre esta malament… es igual que regalin un terrenos a canvi de res… sempre hi haura algun interes o rao oculta, mai en la vida reconeixer-ho que hagi fet res de bo. En resum SECTARISME

  Per cert ja que ets tan expert en Justicia, em diras per quin delit l’haurien de processar.

 27. Vedraner on 31 agost, 2006 at 08:41

  I dale.
  Primero, el interes general no habilita a todo. Según el Plan director sectorial de pedreras, no se puede habrir una nueva pedrera en ANEI con o sin interes general. Lo de s’Espartar no es una pedrera, es una especie de agujero ilegal que nunca se dio de alta como explotación.
  Pretender poner una depuradora alla arriba es de locos, saben que tecnicamente es imposible, por eso el Govern se calla y no dice nada d enada.

 28. Anònim on 31 agost, 2006 at 15:58

  Tralara “figues són figues, tralarà maduraràn …” (perdona l’afegit)
  A veure, que crec que m’he perdut: parles d’aquells terrenys d’en Matutes, els quals resulta que hi tenia part un italià que a més no estava disposat a donar la seva part? és allò? Dons vaja “donatiu”
  Per cert, em sembla que no és el mateix cedits que donats o regalats…

 29. Tralara on 2 setembre, 2006 at 15:31

  Al menys tens futur com a poeta 😛
  Fes es jocs de paraules que vulguis, pero ara son terrenos propietat des consell i per tant de tots es Eivissenc i de ningu mes. Que hi ha de dolent?
  Em pareix que en es seu cas sa majoria actuaria com s’italia que tu dius.
  Pero vaja si us pareix tan malament i ha tret tan benefici anau a recollir firmes a Vara de Rei perque li tornin es terrenos.

 30. mikha on 9 setembre, 2006 at 05:44

  Para aclarar un poco el tema de la “donación”, yo vivo colindando al terreno de marras, y existe otro vecino justo enfrente. Por lo tanto aquello de que está libre de vecinos… ni hablar. Lo que se pretende es recalificar un terreno para abrir una cantera donde nunca ha existido.

TORNAR A LA PORTADA

Enquesta

S'està consolidant Vicent Serra com a líder del PP?

Veure Resultats

Loading ... Loading ...

Activitat recent